Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jól van akkor csak ugye,hogy nincs rólad fotó az adatlapodon csak találgattam de most már memorizálom ezen a fórumon nem igen találsz quados társat szerintem de ennek ellenére szerintem mindenki szívesen lát a topikon
csakhogy tartsam a lelket.
valami ijesmit kellene csinalni a pitbikere. ez igazan tartos lenne!
köszi szépen...
sok szerencsét
mind 1 végülis..úgyis át akartam adni az ő nevére mert ha megyek másik biztosítóhoz neki több kedvezmény jár mert bonus 10-ben van...de mindenféleképpen megkérdezek majd egy biztosítót..
ugyi vagy megoldod
Sztem azért kérdezd meg az 1ik bisztosíót..
Le, már kicseréltem a gyujtásalaplapot is, mingyá' megy vissza minden , csak még azt nem tudom ,h a vezetékeket hogy kötöm be ,mert a szinek nem stimmelnek
Hát ja csak én most kaptam a csekket és ha nem fizetem be akkor az szerződés szegés...
De figsyu én úgy tudom h ha bemész 1 másik bisztosítóhoz akkor ott megkérdezed h mennyiért van és ha az jobb akkor ott megkötöd és nem kell bemenni az előzőhöz
köszönöm szépen a segítséget..megfogadom a tanácsod..és még ma írunk 1 adásvételit...holnap pedig beszólok hogy eladtam a motort...aztán majd lesz valahogy..köszönöm szépen még egyszer...
na lejott a lendkerek?
A karbon arra jó, hogy megállíccsa a hasmenést, .............szerintem
Úúúúú he! Nagy pitbájkszerelésben vagyok. A lendkerékhez nincsen lehúzóm. Le fog az nekem jönni anélkül v baszottúl rá van szorúlva?
valahogy nem vagy jó passzban...
hihihihi......pont te kérded?
mi az a carbon?
A biztosítási szerződés megszűnik:

határozatlan időre szóló biztosítási szerződés esetében

érdekmúlás jogcímén, az érdekmúlás jogi tényének hatályával, ha a szerződőnek a vagyontárgy megóvásában fennálló érdeke megszűnt, és ezt bejelenti a biztosítónak:
a gépjármű tulajdonjogában bekövetkezett változás;
gépjármű forgalomból történő végleges kivonása;
biztosítási esemény bekövetkezésének lehetetlenülése (pl. garanciális csere, ideértve a gépjárműnek nem biztosítási esemény következtében történő megsemmisülését, helyreállíthatatlanná válását vagy ellopását is.);
amikor a gépjármű megsemmisült, helyreállíthatatlanná vált, illetve helyreállítása gazdaságtalanná vált és ez utóbbi miatt kivonják a forgalomból.

A biztosítási érdek megszűnését a szerződőnek hatósági okirat (pl.: forgalomból történő kivonás), adásvételi szerződés vagy egyéb okirat bemutatásával igazolnia kell. A biztosító társaság kockázatviselése ezen okiratok keletkezése napján szűnik meg.
csináltam carbonból.....nem akar kopni a beste....
persze, miért ne lehetne? a lényeg, hogy bejelentsd, hogy már sajnos eladtad, ha ezt holnap megteszed, akkor nem kell kipengetni a biztosítást. Szerintem legalábbis.
Te vetted meg a MICRON dobot tőlem az sv-re
Cső
Az a TZR az az ami fehér színű volt és két kicsike kerek lámpája volt? És kis Karbon dob.
quadozás valaki ? hétvégén ?