Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a legjobb egy laser interceptor lenne, 60pezóra kaptam ajánlatot az egyik helyről, felszerelve ,letesztelve
Milyen villára micsodát
Z, a fordított-villámra hol szoktál gumát venni?
hát a blokkozó
oszt mék aza cuccos amelyik tuggya blokkozni? .
Városi legenda Vmeik főokos zsaru próbálta megvezetni a hiszékeny ótósókat.
Egy másik oldalon már megtárgyaltuk, a csc-103 (lehet nemjól írtam a nevét az uj csodatrafinak) ugyanúgy blokkolható, ezért jövőre blokkolni is fogom
De működik,másik topicban kitárgyalták már...
De az új trafi amiből most vettek vagy ötven darabot
az ellen már nem műxik a lézerblokkoló.
Én meg a lézerblokkolóban hiszek, meg a polisszal való verbális kontaktus elkerülésében
Én megmondom őszintén csodálkoztam ezen a módosításon..Végre valami használható dolog lett volna amit összehoztak a motorosoknak..Hosszú évek óta ez az egy normális módosítás volt..(meg persze az autópálya matrica de az nem a kreszbe tartozik)
Nézted már ,h nincs kuplungkar rajta. Félótómata?
Az örök igazság, hogyha meg akar büntetni
akkor valószínű, hogy meg is fog.
De az a gáz, hogy végre kedveznének valamit
a motorosoknak is erre az autóklub meg megfúrja
az egészet.
Tipikusan Magyar a dolog!
Ha nem talál ezen fogást majd fog máson találni..Jön az E betűs kipu,lámpa,tükör stb.
Óh dehogy , csak a pitbájkomat szegeltem, mert agyonvágtam a hétvégén.
A 630- al még egy méter nem mentem mert ebben az esős gány időben bütykössel tolom agyig a sárban
Hééé azért csak nem mindegy, hogy
rommá büntetnek érte vagy nem!
nem?
Nem mindegy?A buszsávot eddig is használtuk és a lámpánál is előre mentünk..
Akkor most élnek az új szabályok vagy vissza vonták?
faszaaa
Husky? majd egy elsö beszámolot irhatnál a husky forumba.
Kész van , pöc -röff ,
Mozsdmá' csak az eső ájjon el honapra
Na tessék!
még a végén csak visszavonatják!
Nehogy előre menjen már a motoros
piros lámpánál az autók elé!

Magyar Autóklub az új KRESZ ellen
Meglepő bejelentést tett közzé honlapján a Magyar Autóklub. A szervezet, a január elsejétől érvényes új közlekedési szabályok elhalasztását kéri a miniszterelnöktől, mert véleményük szerint az emberek képtelenek megismerni a közel hatvan módosítást, egyetlen hónap alatt.
A november végén elfogadott és közzétett rendelet csomagot bárki elérhette az interneten, és a szaklapok is rendre kielemezték a változásokat. Mégis, szerintük a kerékpáros és motoros közlekedés új rendelkezései szükségessé teszik, hogy a bevezetést későbbi időpontra halasszák.
A kérésük kissé megkésett, ugyanis a paragrafusok online közzététele a minap megtörtént, és az ünnepekre a Magyar Közlöny nyomtatott változatában is megjelenik.
Indoklásukban megemlítik, hogy nem szolgálja a közlekedés biztonságot és nem lehet felelősségre vonás alapja egy olyan, a közlekedési viszonyokat alapvetően módosító jogszabály, amit a hatályba lépés előtt mindössze néhány héttel tesznek közzé.
mind 1 végülis ez jó megoldás...így megoldódhat a problémám...
Akkor jól van akkor Z tudja a számod vagy mindjárt meglesem az adatlapod és hamarosan megkereslek
sajna igen, de nem egy ökörára....ne aggódj...
igazán nincs mit. azt azért tudjad, hogy attól, hogy valaki egy járműkategóriában b10-ben van, nem jelenti azt, hogy segédmotorból kedvezményes lesz a biztosítása mert:
- ha van egy b10-es biztosítású autód és veszel egy másik akármilyen járművet, az a0 kategóriába kerül
- DE MÉG LÉNYEGESEBB, HOGY SEGÉDMOTOR KATEGÓRIÁBAN NINCS BONUS-MALUS RENDSZER
akkor aszem meg kéne keresselek árat gondolom csak miután ránéztél,hogy mi kell utána tudsz mondani .