Városi legenda Vmeik főokos zsaru próbálta megvezetni a hiszékeny ótósókat.
Egy másik oldalon már megtárgyaltuk, a csc-103 (lehet nemjól írtam a nevét az uj csodatrafinak) ugyanúgy blokkolható, ezért jövőre blokkolni is fogom
Én megmondom őszintén csodálkoztam ezen a módosításon..Végre valami használható dolog lett volna amit összehoztak a motorosoknak..Hosszú évek óta ez az egy normális módosítás volt..(meg persze az autópálya matrica de az nem a kreszbe tartozik)
Az örök igazság, hogyha meg akar büntetni
akkor valószínű, hogy meg is fog.
De az a gáz, hogy végre kedveznének valamit
a motorosoknak is erre az autóklub meg megfúrja
az egészet.
Tipikusan Magyar a dolog!
Óh dehogy , csak a pitbájkomat szegeltem, mert agyonvágtam a hétvégén.
A 630- al még egy méter nem mentem mert ebben az esős gány időben bütykössel tolom agyig a sárban
Na tessék!
még a végén csak visszavonatják!
Nehogy előre menjen már a motoros
piros lámpánál az autók elé!
Magyar Autóklub az új KRESZ ellen
Meglepő bejelentést tett közzé honlapján a Magyar Autóklub. A szervezet, a január elsejétől érvényes új közlekedési szabályok elhalasztását kéri a miniszterelnöktől, mert véleményük szerint az emberek képtelenek megismerni a közel hatvan módosítást, egyetlen hónap alatt.
A november végén elfogadott és közzétett rendelet csomagot bárki elérhette az interneten, és a szaklapok is rendre kielemezték a változásokat. Mégis, szerintük a kerékpáros és motoros közlekedés új rendelkezései szükségessé teszik, hogy a bevezetést későbbi időpontra halasszák.
A kérésük kissé megkésett, ugyanis a paragrafusok online közzététele a minap megtörtént, és az ünnepekre a Magyar Közlöny nyomtatott változatában is megjelenik.
Indoklásukban megemlítik, hogy nem szolgálja a közlekedés biztonságot és nem lehet felelősségre vonás alapja egy olyan, a közlekedési viszonyokat alapvetően módosító jogszabály, amit a hatályba lépés előtt mindössze néhány héttel tesznek közzé.
igazán nincs mit. azt azért tudjad, hogy attól, hogy valaki egy járműkategóriában b10-ben van, nem jelenti azt, hogy segédmotorból kedvezményes lesz a biztosítása mert:
- ha van egy b10-es biztosítású autód és veszel egy másik akármilyen járművet, az a0 kategóriába kerül
- DE MÉG LÉNYEGESEBB, HOGY SEGÉDMOTOR KATEGÓRIÁBAN NINCS BONUS-MALUS RENDSZER
Milyen villára micsodát