Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj gajan szóval miből is lehetne láncvezetőt kreáltatni .
hát elég old school-s zenék... nagyon vegyes...
pl: O.D.B, Mobb Deep, Gang Starr, Slick Rick, KRS One, De La Soul, GZA, Common, Scarface, stb.,
Hejjjj Ami tudnál prezentálni 1-2 őt abból a jó kis muzsikából hátha kéne nekem is
gyorsan írjál egy adásvételit vmelyik rokonod nevére és ő már köthet rá másik biztosítást. csak még erre az évre szóljon az adásvételi.
őrület hogy milyen tehetségek vannak és mégis nem működik a Gázvezeték utca
link
óuuu de mennék ha volna kadom szeretnék . de hát sok
angliai szereplése Tabaka Józsinak nagyon jól sikerült, de ez a fotó horrorisztikus körülményeket feltételez....
ráadásul azt mondja a nő hogy küldtek tájékoztatást..de mi nem kaptunk semmit..
császtok..úristen..nem sok híja volt hogy szívrohamot kapjak az utóbbi 20 percbe... megjött a 2010-es motor biztosítási csekkem és 27903 Ft..... tavaly egy fél évre 1700 Ft-ot fizettem és most egy évre kijött 27903Ft... felhívtam a biztosítót és azt mondta az ügyintéző hogy tavaly indult a biztosító és még akkor nem volt semmi kár....most viszont segédmotorral okozták a legtöbb balesetet és 25-szörösére nőtt a biztosítási díj és még így is kaptunk majdnem 10 ezer forint kedvezményt.... mondtam a nőnek hogy ez így nem buli...szal nem fizetem be a csekket..és azt mondta hogy akkor felbontják a szerződést...basszák már meg a kurva annyukat....de felbasztak...
halliho. . tegnap zsír ido volt,mameg megint taknyos. faszkivan .
csak rap, csak külföldi, csak számok
E!
30/3834694
Persze hogy érdekelne. Csak RAP? Külföldi vagy Magyar? Albumok vagy számokból van vegyesen? Igaz van 6 giga zenei kincsem, de hátha tudsz pár újat mutatni.
szkárcsi
holnap délelőtt ha beugrasz adok neked 2,61 Gb zenét
500-as válogatás a legjobbakból ha érdekel
reggelt nyúlósszájú
reggelt .
Háj Pl valami ajánlat karbon .
Iszonyat nagy volt.Olyon hangcucok meg fények voltak meg persze a srácok is kitettek magukért.Kicsit fáj is a torkom az ordibálástól:P
mesélj !
Szép jó reggelt mindenkinek.
Amika itt találsz nodhoz felhasználóneveket meg jelszavakat, hogy naprakész legyen a nod-od.
fasza volt a koncert!
akkor ez olyan mint a strandos nóta:

Ha végre itt a nyár és meleg az idő
Az ember strandra jár, mert azért van itt ő,
S míg anyu öltözik az apu ideges,
Hogy olyan lassan készül el, hogy addigra este lesz

bassza meg apám siettet h mennyünk már induljunk és ő még nincsen kész....