Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ?És nyomni a km-eket :D
Cső jó lenne ha nyár lenne :D
oksa
Szia.
szija..
sziasztok, további szépet mindenkinek
én ma megtartom az előszilveszteri private partymat
persze. imadok pitezni.
szóval akkor írunk egy adásvételit ez évi dátummal..mind 1 hogy milyen dátum..szal a mait is írhatjuk? és akkor azzal mi a teendő..szóljak be a biztosítónak hogy eladtam a motort? és az új tulaj nevére lehet másik cégnél biztosítást kötni?
a mosolyodat ítélve úgy látom azért megérte
grat
ez a lesz...rom hozzáállás most nem igazán kifizetődő, mert bebukhatod a sok lóvédat. igyekezz!
kentem 1 orat a tankin, de .pfffúú.elfaradtam.
holnap fojt.kov.
A biztosítást jelenleg csak november végéig lehet felmondani. Ezért csak az a megoldás, amit írtam. Mindíg meg kell nézni évvégén, hogy melyik biztosító mit ajánl, dehát ez már eső után köpönyeg jelen pillanatban. A lényeg az, hogy a biztosítót értesítsd arról, hogy eladtad a motort. erre úgysem kell átírási illetéket fizetni, uh tökmindegy, asszem bonus-malus sincs, de ha van is, nem hiszem hogy 15 évesen b10-es szinten lennél. még ma meg holnap megcsinálhatod és akkor nem kell befizetned a csekket.
úgy ők majd deha nem akkor nem
szerinted ők tudják mi legyen? nem tudunk semmit...majd lesz valahogy most perpill leszarom....majd lesz biztisítás valahogy a csekket tuti nem fizetem be..
amúgy meg szerintem bízd a szüleidre
Beugrunk a teszkóba és felugrunk E!
de ha azt mondta hogy küldtek előzetes levelet, Te meg azt mondod hogy nem kaptál ... akkor már valami huncutság van a dologban
mert azt mondták hogy nem lehet...mert ah nem fizetem be akkor a másik biztosítóhoz is eljut hogy én szerződést szegtem... szal mostmár nem tom...azért kéne valami oylan ember aki benne van ezekbe a dolgokba..
miért nem választassz másik biztosítót?