Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát majdnem... tegnap hiába vágtam be tanáruramnak a 100 dolláros vigyort, meg a szomorú kutyaszemeket, nem léphetünk mind a ketten 12-kor, szóval a szöszi munkatársnőm megy délben én leghamarabb fél 2-kor megyek, úgyis fél 3-kor megy a buszom
na ez kielégítő válasz volt
akko ne magyarázkodjál
egész nap meló van?
Szilveszteri napos szép jó reggelt!
ÚÚÚ heeee, utolsó napon kell itt magyarázkodnom

fordított villám = Z RSV tipusú motorja
Naki
micsodára-kicsodát? me mit mondtam? hülyeséget, mint mindig?
ÓÓÓuuu he
Jóreggelt !
hát ahogy Amika nevezte az RSV-t, na arra Gumiabroncsot
reggelt
nem kell több eső! :S :S
Jó éjt neked is Zéé.
oksa jóéjt! :)
Jah, mindennek idő kell
Fexem , jóéjt
majd idővel :) most még jó ez így....
Akkor , rakjál be vmi képet, aszt még pár debreceni is rádismer majd ,
pedig nem vagyok tőled messze :D Mici vagyok:D uncsi van szal regeltem magam:D
OK, de igy nemvágom, h kivagy, am ez pont olyan , mint a nyilvános telefon, mindenki beleszólhat
Z :D hozzá szólok akkor én is ahogy azt vasárnap ígértem :D
én meg pitbájk topikot kivántam ,de az eső is elálhatna
Hátúl meg dobfékes. Ez akkor most fejlódés v visszalépés?
azt kivanom hogy holnpra aljon el az eső
ja ja. ez egy igazi ,épitett SANO.crf 50 -bol. vagyis a blokk eredeti crf, vagy xr 50. .némi atalakitassal.
Az lehet, h a detektor nem veszi észre, ha észrevenné is késő lenne, mert 2 tizedmásodperc alatt bemér, viszont a blokkoló az teszi a dolgát 2 tized alatt is, a sünnek meg eldurran az agya, h a hájtek berendezése nem tud értékelhető képet csinálni, sőt semmit se tud csinálni, csak egy kiírja ,h blokkolta vmi.
Na én ezt olvastam
de attól még lehet, hogy kamu!
Éjszaka is látó sebességmérőket helyez üzembe a rendőrség

2009. december 18. 16:06

A legálisan kapható és egyre több járműben használt detektorok sem érzékelik a rendőrök szerint azt az új sebességmérő készüléket, melyből mintegy ötvenet a napokban helyeztek üzembe az ország különböző kapitányságain.

Szél Attila, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Akció Alosztályának vezetője a készülék pécsi bemutatóján elmondta: az SCS-103 jelzésű, magyar gyártmányú lézeres sebességmérő a korábbi típusokkal ellentétben éjszaka is "lát", a gyorshajtókról nem videofelvételt, hanem egyetlen képet készít, s azt műholdas kapcsolat révén automatikusan továbbítja feldolgozásra. A készülék 4,5 millió forintba kerül, állványra szerelve és a személyautó fejtámlájához rögzítve egyaránt használható. A rendőr alezredes hozzátette: a berendezés lézeregysége olyan frekvencián működik, amely kívül esik a ma ismert detektorok érzékelési területén, így azok a sebességmérést nem tudják előre jelezni a sofőrnek.