Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Későn végeztem az edzéssel aztán már nem akartam felugrani
A héten valamikor felugrok ha ráérsz..
felpattansz és góóó pláza?
akkor a pláza közelebb vártalak nem jöttél
E!

Az autómosó a majompark aljában?
Fasza,csak halk lesz.. Bár annak jó (N)aki nem bírja az erőset..
mit mondtal mivel jatsza le mindet? mert 2 resz ,MPEG-4 formatumu. már 3 fajtajat szedtem le, de eggyiksem jatsza.
az enyimé is ojan. levan fagytalanitva a kinti csap . visszakene szerelni, de a f...nak sincs kedve.
hajrá.
valószínű havernak van..de ha nincsen akkor valahogy átjutok holnap és veszek 1 dobozzal mer mindig kéne és sosincs...nah meg aux kábel is kéne de azt majd kérdek valakitű....
mondjuk a vasasba, de van egy elektronikai bolt a nagy buszmegálló elött jobboldalba ahogy jövünk debrecen felől, 1 nagy emeletes ház, nagy lépcsővel és terasszal...
Legközelebb az esso vagy az istván u végén ömv de lehet át tolom a plázánál van egy autómosó hátha nem csapják le sokír
Nincs ott a közelben vmi benyakút, amin van mosó?
megyek
hol melyik boltba?
Holnap csapda koncert
Horgyál rá vizet a nyomóskútrúl
remek akkor nekem meg valahogy le kéne mosnom mert nagyon gány a blokkot fel se lehet ismerni
szerintem átjössz pércsre itt is kapsz
óóóóuuu heee... nagyon kéne csütörtökre egy Jack-elosztó...... és már nem meek a városba addig..h a faszba oldjam meg anyáméknak a szilveszteri bulit....
Hááááájj
Megnéztem, csak a gyujtásalaplap tört el a kis bokorugrómon, szerdára mekkcsinálom ,oszt kűdhettyük, Micike már alig várja
Gratula....szép csövek...vidit kérünk...
Csákány Z
igaz....nah jó elhiszem h nem vagy buznyák..fúúúj...
űűűű ezek mán a kályhacsövek . gratula