Nem tom ki az, de mondjad neki kapja be a nyári hőségben betonon sütkérező gyikot. DRZ tuti jól állna. Én eddig életemben 2 supermotos hölgyet láttam és nagyon vagányak voltak.
Jah am én meg mondtam Ádámnak, h nekem is lehet DRZ lesz a dologból, erre valami undorító ocsmány fintorral bevágta, h "baszki, hogy néznél te ki egy DRZn?!" és még hozzátete, h habár NSRen is ikszdésen xD
Úgyh lol, le vagyok írva xD
nem mentem sokat, és csak itt...
Tour de Nyék szinten xD
De áááááááááááááá végem van, annyira hiányzott már...
Holnap meg benzinkút, és megyek megint :)))))))))))
IMÁDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM :):):):):):))))))
Egész család rjatam röhögött már, olyan nagyon vigyorgok, meg összevisszaszét ölelgettem, meg puszilgattam, jah és rájöttem, h nem a dugóval van a probléma, nem azért ráz, úgyh zsírtyúk (L)
én 140km-rt mentem, de kintvoltam 11-16ig jóformán, sokat pofáztunk közbe... taliztam jocokahval meg szkráccsal is , meg összehajíntottam ezt a videot....
Okk, megnézem, csak másik géphez kell ülnöm, mert ezt levírusoztam, mindent le kellett szedni rólla , most bővitmények nélkül megy az Ex, ezé' itt nem nyitja meg.
Jah am én meg mondtam Ádámnak, h nekem is lehet DRZ lesz a dologból, erre valami undorító ocsmány fintorral bevágta, h "baszki, hogy néznél te ki egy DRZn?!" és még hozzátete, h habár NSRen is ikszdésen xD
Úgyh lol, le vagyok írva xD
Jááááááááááááááááááááááá
Tour de Nyék szinten xD
De áááááááááááááá végem van, annyira hiányzott már...
Holnap meg benzinkút, és megyek megint :)))))))))))
IMÁDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM :):):):):):))))))
Egész család rjatam röhögött már, olyan nagyon vigyorgok, meg összevisszaszét ölelgettem, meg puszilgattam, jah és rájöttem, h nem a dugóval van a probléma, nem azért ráz, úgyh zsírtyúk (L)
Hoppácska, drz felpróbálva és arra jöttem rá, nekem találták ki ezt a masinát. Na meg a hangja.
én 140km-rt mentem, de kintvoltam 11-16ig jóformán, sokat pofáztunk közbe... taliztam jocokahval meg szkráccsal is , meg összehajíntottam ezt a videot....
meg most am se lenne hozzá türelmem, tiszta kész vagyok
:)):):))))))))):)))))))))))))
:))))))))))
:)))))))))
)))))
:)))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))
)
MOOOOTTOOOOOROZZTAAAAAAAAAAAAAAAAM :)))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))
ma... :)
juuuuuujjj :))))))))
váááááááááááááááááááááááááá
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Lépek meg vizsgálom a nőmet