Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom ki az, de mondjad neki kapja be a nyári hőségben betonon sütkérező gyikot. DRZ tuti jól állna. Én eddig életemben 2 supermotos hölgyet láttam és nagyon vagányak voltak.
Jaja igy ahogy irod.
énmég hondaszárnyakon vagyok fenn fenn fennnn xD

Jah am én meg mondtam Ádámnak, h nekem is lehet DRZ lesz a dologból, erre valami undorító ocsmány fintorral bevágta, h "baszki, hogy néznél te ki egy DRZn?!" és még hozzátete, h habár NSRen is ikszdésen xD
Úgyh lol, le vagyok írva xD

Jááááááááááááááááááááááá
Hmm felétek jó NSR-nek lenni.
igen de az sokkal szélesebb és kissé terpesztesz rajta azért ér le nehezebben valszeg a lábad
nem mentem sokat, és csak itt...
Tour de Nyék szinten xD
De áááááááááááááá végem van, annyira hiányzott már...
Holnap meg benzinkút, és megyek megint :)))))))))))
IMÁDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM :):):):):):))))))
Egész család rjatam röhögött már, olyan nagyon vigyorgok, meg összevisszaszét ölelgettem, meg puszilgattam, jah és rájöttem, h nem a dugóval van a probléma, nem azért ráz, úgyh zsírtyúk (L)
Na gyere le közénk a földre, ne repkedj.
Jaja. Am bármilyen hihetetlen a kawáról kevésbé ér le a lábam. Na az milyen.
Én is csak a Robit vártam már, a többi része engem nem érdekel.
ugye hogy jóó?
Ciijjamijja
Hoppácska, drz felpróbálva és arra jöttem rá, nekem találták ki ezt a masinát. Na meg a hangja.
én nem nézek ilyen baromságokat
Jájjj ge*iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nézitek a Csillag születiket? A Veress Robi megint odatette a rimeket. Be**arok ezen a srácon kajak.
na mennyit motoroztál ma? merre? kivel?

én 140km-rt mentem, de kintvoltam 11-16ig jóformán, sokat pofáztunk közbe... taliztam jocokahval meg szkráccsal is , meg összehajíntottam ezt a videot....
Okk, megnézem, csak másik géphez kell ülnöm, mert ezt levírusoztam, mindent le kellett szedni rólla , most bővitmények nélkül megy az Ex, ezé' itt nem nyitja meg.
nem olvasok vissza, mert megpróbáltam megkeresni, h hol írtam utoljára, denem jött össze....
meg most am se lenne hozzá türelmem, tiszta kész vagyok
jajj én is nézd meg te is a videom
hát szijjja, téged is lehet itt látni? jó visszaolvasást

:)):):))))))))):)))))))))))))
:))))))))))
:)))))))))
)))))
:)))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))
)

MOOOOTTOOOOOROZZTAAAAAAAAAAAAAAAAM :)))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))
ma... :)
juuuuuujjj :))))))))
Nem E lázasodott be?
az nekem se ártana, nah majd jövőhéten

váááááááááááááááááááááááááá
nézd meg a videom, van még mit fejlődnöm de adhatnál tanácsot, hisz neked is ilyen drz-d volt
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Jók legyetek!
Lépek meg vizsgálom a nőmet
tövestől :D