Tudom, ezért bízok benne, h mivel már estem, hátha nem fogok többet, vagy legalább nagyobbat nem
Ja és ugye a dokinak is megmondtam, mikor szivatott, h bekaphatja, mert nem azért estem, mert csaj vagyok, hanem azért, mert egyszer muszáj.
hm. Én most, h felötlött nálam, h na akkor jó lenne már egy nagyobb,a három mocc, amit legtöbbet néztem a 400as Bandit, a ZXR 250 és 400. Aztán a ZXR 250et kiütöttem, mert ha már nagyobbra váltok, akkor inkább legyen 400, mivel kezdetben azzal is tudok menni lassabban, és ha már megszokom, tovább lesz "elég", mint a 250.
És mivel jobban tetszik, meg sztem jobb is, mint a Bandit, most annál maradtam.
Nagyobbat meg még (MÉG) nem szeretnék. Egyrészt mert annyi pénzem ezer éven belül se lenne, másrészt meg mert elég még nekem bőven a 400 sztem. Így is rá kell feküdni, h megtanuljam lekorlátozni magam, és ne annyival menjek, amennyit bír
Na jó, tudom,h ezt NSRnél nem nehéz elérni, és a 400assal nem mennék annyit csutkán, mint ezzel már mostanság, de azért na.
Meg ha már 600, akkor R6, abból meg ami tetszik, az 1.2 , 1.3 milla...
Vagy aki még nem esett és aki még párszor esni fog. Mindig kiröhögtem azt aki ilyet mondott, és tessék pillanatok alatt akkorát estem mint egy zsák búza. Mostmár úgy látom a dolgot, hogy bármikor eshetek. Kiszámithatatlan és elkerülhetetlen.
amugy amig nem volt térdvédőm addig volt nagyobb bukta.... lezuztam a térdem, megvettem a térdvédőt, amióta rajtam van még nem volt nagyobb esés hála a jó égnek.... Karácsonyra meg beszerzek már vmi bőrgatyát is már
én meg elindultam a lámpánál mert ha zőldet kap az ember akkor elindul, de egy nem normális hülye barom átjőtt a piroson és elütőtt mint állat-- -- nem is egy hönapja volt: a Kölcsey kozpontnál...
Nekem meg az a cink, hogy sosincs vége nálam a szezonnak, csak egyszerűen kevesebbet motorozok télen. 11956-os hozzászólásban irtam le történetet. Párat visszább kell lapozni hozzá.
Ja és ugye a dokinak is megmondtam, mikor szivatott, h bekaphatja, mert nem azért estem, mert csaj vagyok, hanem azért, mert egyszer muszáj.