Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, ezért bízok benne, h mivel már estem, hátha nem fogok többet, vagy legalább nagyobbat nem
Ja és ugye a dokinak is megmondtam, mikor szivatott, h bekaphatja, mert nem azért estem, mert csaj vagyok, hanem azért, mert egyszer muszáj.
hm. Én most, h felötlött nálam, h na akkor jó lenne már egy nagyobb,a három mocc, amit legtöbbet néztem a 400as Bandit, a ZXR 250 és 400. Aztán a ZXR 250et kiütöttem, mert ha már nagyobbra váltok, akkor inkább legyen 400, mivel kezdetben azzal is tudok menni lassabban, és ha már megszokom, tovább lesz "elég", mint a 250.
És mivel jobban tetszik, meg sztem jobb is, mint a Bandit, most annál maradtam.
Nagyobbat meg még (MÉG) nem szeretnék. Egyrészt mert annyi pénzem ezer éven belül se lenne, másrészt meg mert elég még nekem bőven a 400 sztem. Így is rá kell feküdni, h megtanuljam lekorlátozni magam, és ne annyival menjek, amennyit bír
Na jó, tudom,h ezt NSRnél nem nehéz elérni, és a 400assal nem mennék annyit csutkán, mint ezzel már mostanság, de azért na.
Meg ha már 600, akkor R6, abból meg ami tetszik, az 1.2 , 1.3 milla...
az esés mindig benne van a pakliban
Vagy aki még nem esett és aki még párszor esni fog. Mindig kiröhögtem azt aki ilyet mondott, és tessék pillanatok alatt akkorát estem mint egy zsák búza. Mostmár úgy látom a dolgot, hogy bármikor eshetek. Kiszámithatatlan és elkerülhetetlen.
én kétfajta motorost ismerek
-aki már esett,
-aki tutira esni fog........

a többi az nem motorozik.....
12544-es hozzászólás. Vélemény?
amugy amig nem volt térdvédőm addig volt nagyobb bukta.... lezuztam a térdem, megvettem a térdvédőt, amióta rajtam van még nem volt nagyobb esés hála a jó égnek.... Karácsonyra meg beszerzek már vmi bőrgatyát is már
no ebben van valami...
De akkor nézhetjük úgy is, h kell a ruha, és akkor nem esel el
juj....
jobb lett volna ha fel sem vetem a problémát....
hm. fizeted?
Énse. Csak sportcipőben, pulcsiban és melegitő alsóban.
mer minek?
sziasztok
én amúgy sose motorozok papucsban, és rövidgatyában is csak térdvédővel
Kezdhetsz hasalni asszem ....
ruha?há minek az?amikor elesel, /és ez mindenkire igaz/ akkor papucs, rövidgatya van rajtad.......
Szevasztok.
Nagy az isten állat kertje, de alacsony keritést csinált köré.

pattanok én is--- sziasztokkkkkk
Az is szép lehetett!
Na minden jót megyek intézek egy kis melót!
Minden jót!
az vasza.....
én meg elindultam a lámpánál mert ha zőldet kap az ember akkor elindul, de egy nem normális hülye barom átjőtt a piroson és elütőtt mint állat-- -- nem is egy hönapja volt: a Kölcsey kozpontnál...
Nekem meg az a cink, hogy sosincs vége nálam a szezonnak, csak egyszerűen kevesebbet motorozok télen. 11956-os hozzászólásban irtam le történetet. Párat visszább kell lapozni hozzá.
1 hónapja sikerült teljesen!
Szóval így még rá se fogok fagyni
A sztori egyszerű elém fordult egy pöcs és bemutattam a motoromnak a patkát
ÓÓÓ az még jobbik eset.
a nyáron voltam náluk