Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is törött a lábtartóm
Jövő héten viszem Sárikát Debrecen a mesterhez és ránc felvarrást csinál a lelkemen
Szerencsére a biztosító jövő héten küldi a zsetont elméletileg olyan 190EFt-t
és neked hogy sikerült összecsukni?

nekem csak az a szerencse hogy vége a szezonnak....
Ja amúgy motor ügyileg mi a szitu? Rendbe rakod fullra vagy használod streetfighter jellegűként kopaszon? Egy cipőben járunk, mert én motorom is teljesen meztelen jelenleg. Sőt még a jobb első lábtartó konzolom is törött.
Az új helyen voltál vagy még a régi helyükön a Mester utcán?
Hát nem most volt hogy Máthééknál jártam de ezek szerint csak bekel ugranom hozzájuk! Kösz a tanácsot!
jajaaa
Jaja. Ők nagyon korrektek és roppant segitőkészek. Nekem elég művészet volt ruhát találni méretben, de ők voltak az egyetlenek akik azt mondták: Mindenképpen megoldjuk.
Vagy pesten a superzoneban a 2007-es Berik cuccok 100E-ért már vannak. 2008-as pedig 120E-ért.
nagyon eggyre forog az agyunk..... .......
szia a Yamaha Máténál vannak axxxciok..... már újat is kapsz ennyiért.....
120E-ért már akciós vatta újakat is lehet kapni. Szerintem érdemes lenne benézned debibe a Yamaha Máthéékhoz.
szevasztok......
hy....
csak 1 tanács... nem szabad kintről behozott ---retket ---megvenni.... főleg olaszból behozottat nem.....

csak újat érdemes venni abba nem buksz bele az tuti......
És valami boltot ahol ilyen használt ruhát lehet kapni mert én olyan 120EFt-g gondolkodtam!? nem tudsz segíteni?
Akkor kicsi lenne rád. Alig használtak, Hein Gericke kabát és IXS Venom Evo nadrág. Full protis bőr mindkettő.
olyan 173-175cm 76kg! Milyen ruhád van?
Mennyire használt?
Hány cm vagy és hány kg? Én eladom a bőrszerkóm, csak nem biztos hogy jó rád.
Mind1! annyi a lényeg hogy normális legyen ne valami gagyi!
újat szeretnél vagy használtat?
Sziasztok! Nem tud valaki fasza bőr ruhát?
Oksika
na megyek lemosom a kabátom meg a sisakot, mert az is kapta a sarat meg be kéne gyújtani majd jövök... csáááá
Aha
Na haver készitheted a hátad.
Szandikára gondolsz?