Bakker ez kemény!
Mentős sem lennék, az biztos.
Bár ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy motorsnak lenni sem tuti.
Jövőre legalább tudom hova ajánlom fel az adóm 1%-át.
Jó reggelt mindenki!
Végre tegnap este megérkezett a család negyedik tagja! .
A kisasszony érkezési adatai:
Borbély Réka Panna
Érk.idő:május 27. 20:37
Súly:3040gr.
49cm (akkora,hogy a pelenkában is tud bújócskázni!)
Nagyon kemény meccs volt,de megvan végre!
Na további szép napot mindenkinek!
Futok mert ezer a dolog!
"az mindegy hogy hitelesitett,de csak közeledő tárgy sebességét méri,a távolodóét,ami ugye hátulról mérve lehetséges,mire beméri a sebességet,elég távol van hogy ne legyen kivehető a rendszám!ahhoz valami szuper objektives kamcsi kéne,ami 1000m-ről is lefilmezi a légyszart"
Egy kicsi tévedés van itt, mert a sebességet nem a kamera méri, a kamera össze van csatlakoztatva a sebességmérő műszerrel. A lézerfény is és a radar -azaz mikrohullám is elég gyors ahhoz, hogy a másodperc tört része alatt kibocsátott és visszaverődő két jel között a sebességet meghatározza. A kamerára rá van kötve a műszer, ami osd jelként adatként ráilleszti a képre a sebességet. Tehát egy tök 1×ű objektívvel ellátott kamera elég.
Gyertyapipát nem tartunk mert jó sok féle van
Menj be az István úton a Birner autóalkatrész boltba és ki tudod választani a neked megfelelő hosszúságút-vastagságút-keménységűt...stb
Sziasztok
Powercity gyertyapipákat lehet kapni nálatok? Jó hosszúra lenne szükségem. 10-12cm
Rendeltem a nagyvasról NGK-át melyet természetesen tipus szerint lehet kiválasztani. Erre elküldenek nekem 7cm-es kis szarságot. Majd felrobbanok. Ennyire ne tudják már milyen is passzol '96-os zx6r-be.
Okker..rakd fel a kipufogók fórumra is hátha..Egyébként volt itt egy z750-es srác aki sportdobot keresett..Ő talán esetleg
Egyébként meg jól járnál a racefit-tel.Elég drága a vadonatúj kipu.. racefit
Már kezdtem aggódni azt hittem átálltál a 10 órai ébredésre!
Ja ez igaz mostanában sok a dolog!
Na indulok is mert nem érek a végére soha.
További szép napot mindenkinek!
Bakker ez kemény!
Mentős sem lennék, az biztos.
Bár ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy motorsnak lenni sem tuti.
Jövőre legalább tudom hova ajánlom fel az adóm 1%-át.
Végre tegnap este megérkezett a család negyedik tagja! .
A kisasszony érkezési adatai:
Borbély Réka Panna
Érk.idő:május 27. 20:37
Súly:3040gr.
49cm (akkora,hogy a pelenkában is tud bújócskázni!)
Nagyon kemény meccs volt,de megvan végre!
Na további szép napot mindenkinek!
Futok mert ezer a dolog!
légimentők
azt meg valahogy beszerezzük
Szeretnék venni az asszonypajtinak 36-38-as méretű cordura gatyót. Nem érdekel, hogy van-e, az a fontos, hogy olcsó-e.
Egy kicsi tévedés van itt, mert a sebességet nem a kamera méri, a kamera össze van csatlakoztatva a sebességmérő műszerrel. A lézerfény is és a radar -azaz mikrohullám is elég gyors ahhoz, hogy a másodperc tört része alatt kibocsátott és visszaverődő két jel között a sebességet meghatározza. A kamerára rá van kötve a műszer, ami osd jelként adatként ráilleszti a képre a sebességet. Tehát egy tök 1×ű objektívvel ellátott kamera elég.
Menj be az István úton a Birner autóalkatrész boltba és ki tudod választani a neked megfelelő hosszúságút-vastagságút-keménységűt...stb
Powercity gyertyapipákat lehet kapni nálatok? Jó hosszúra lenne szükségem. 10-12cm
Rendeltem a nagyvasról NGK-át melyet természetesen tipus szerint lehet kiválasztani. Erre elküldenek nekem 7cm-es kis szarságot. Majd felrobbanok. Ennyire ne tudják már milyen is passzol '96-os zx6r-be.
Egyébként meg jól járnál a racefit-tel.Elég drága a vadonatúj kipu..
racefit
keresgetek videókat meghalgatnám a hangját....
Mi töpént?A racefitre hajtasz? Délután felvihetjük a cuccot?
Úgy nézki eladósorba kerül szeretett MICRON auspuffom 65 pezóért ha tudtok valakit ajánljátok köszi előre is
Ja ez igaz mostanában sok a dolog!
Na indulok is mert nem érek a végére soha.
További szép napot mindenkinek!