Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok! .

Bakker ez kemény!
Mentős sem lennék, az biztos.
Bár ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy motorsnak lenni sem tuti.
Jövőre legalább tudom hova ajánlom fel az adóm 1%-át.
Gratulálok!
gratulálok,nektek,és a babának a sikerhez! sok boldogságot nektek!
Jó reggelt mindenki!
Végre tegnap este megérkezett a család negyedik tagja! .
A kisasszony érkezési adatai:
Borbély Réka Panna
Érk.idő:május 27. 20:37
Súly:3040gr.
49cm (akkora,hogy a pelenkában is tud bújócskázni!)
Nagyon kemény meccs volt,de megvan végre!
Na további szép napot mindenkinek!
Futok mert ezer a dolog!
Elég komoly..Magyarországi légimentők.
légimentők
Szevasztok E!
hát akkor gyertek be van minden kivéve ami nincs
azt meg valahogy beszerezzük
Ugy látom indul a bót befele én is készülök egy kis jóárasított olajír meg kencéír
Hy mindenkinek.
Fog kölleni szombatra,me sz@ridö lössz!
Köszönöm a segitséget. Holnap megyek megnézem náluk akkor.
Powercity!

Szeretnék venni az asszonypajtinak 36-38-as méretű cordura gatyót. Nem érdekel, hogy van-e, az a fontos, hogy olcsó-e.
"az mindegy hogy hitelesitett,de csak közeledő tárgy sebességét méri,a távolodóét,ami ugye hátulról mérve lehetséges,mire beméri a sebességet,elég távol van hogy ne legyen kivehető a rendszám!ahhoz valami szuper objektives kamcsi kéne,ami 1000m-ről is lefilmezi a légyszart"

Egy kicsi tévedés van itt, mert a sebességet nem a kamera méri, a kamera össze van csatlakoztatva a sebességmérő műszerrel. A lézerfény is és a radar -azaz mikrohullám is elég gyors ahhoz, hogy a másodperc tört része alatt kibocsátott és visszaverődő két jel között a sebességet meghatározza. A kamerára rá van kötve a műszer, ami osd jelként adatként ráilleszti a képre a sebességet. Tehát egy tök 1×ű objektívvel ellátott kamera elég.
Gyertyapipát nem tartunk mert jó sok féle van
Menj be az István úton a Birner autóalkatrész boltba és ki tudod választani a neked megfelelő hosszúságút-vastagságút-keménységűt...stb
na jó csak viccoltam mig meg nem köveznek érte
mi az a kawa?
Jön vki kawa estre pénteken debrecenből?
Sziasztok
Powercity gyertyapipákat lehet kapni nálatok? Jó hosszúra lenne szükségem. 10-12cm
Rendeltem a nagyvasról NGK-át melyet természetesen tipus szerint lehet kiválasztani. Erre elküldenek nekem 7cm-es kis szarságot. Majd felrobbanok. Ennyire ne tudják már milyen is passzol '96-os zx6r-be.
Okker..rakd fel a kipufogók fórumra is hátha..Egyébként volt itt egy z750-es srác aki sportdobot keresett..Ő talán esetleg
Egyébként meg jól járnál a racefit-tel.Elég drága a vadonatúj kipu..
racefit
de,de belekóstolnék hátha....odabasz hozzátok nyugottan a garázsba leszünk csináljuk Karesz minigyíkját
keresgetek videókat meghalgatnám a hangját....
Szeva Norbertem!
Mi töpént?A racefitre hajtasz? Délután felvihetjük a cuccot?
Szasztok
Úgy nézki eladósorba kerül szeretett MICRON auspuffom 65 pezóért ha tudtok valakit ajánljátok köszi előre is
Napot. Na végre megint fúj a szél, már úgy hiányzot, mint egy hátba verés
Már kezdtem aggódni azt hittem átálltál a 10 órai ébredésre!
Ja ez igaz mostanában sok a dolog!
Na indulok is mert nem érek a végére soha.
További szép napot mindenkinek!