Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van 1 Liaz szerelvényem, azzal fuvarozok. Jövő héten kezdődik a zöldborsó kb. 6 hét, utána a csemegekukorica novemberig, a DEKO-ba, ezért is mentem fel ma a Mátrába, mert nem biztos, hogy lesz rá alkalom
előttünk,még mindig tépnek a skacok a gépekkel
én ma átsétáltam a boltba,meg vissza
remélem téged nem szidtalak egyszer sem,mikor kivágódott a busz elém
Jó estét! Na ki merre járt ma?
Mi lőttünk egy Eger- Lilafüred- Miskolc-os kis kanyart!
Dá jáó vót
nyáron mit csinálsz?
Holnap megyek kikörözök a munkahelyről, decembertől a volánnál voltam busz soför, (télen ezt szoktam csinálni, jobb híján) érdekes párosítás mi? Hayabusa kontra ikarus, Érdekes mód soha nem volt üzemanyag megtakarításom, mondjuk késsésem se
az biztos,hogy az elkerülőn kivül nem tudok jobbat az egyenes meg az egykeróbajnokoknak fekszik
Én is a kanyarokért vagyok oda, csak NINCS
én ritkán nézem meg a végét,a kanyarok jobban izgatnának,ha jól menne csak sokat majrézok,hangulattól függően
még csak háromszor tudtam leakasztani az órát
Még jó hogy ide b@szták az elkerülőt legalább jut egy pár km "élvezet" már ha nem fúj a szél mint álat
ezzel egyetértek,sajnos rossz a helyzetünk
nem ojan biztos hogy ciki!egy rutinos supermotós,egy könnyebb motorral,szűk egymás utáni kanyarokban,megeszi a speed motorokat!ahhoz iszonyú jól kell nyomni egy pilótának,hogy a kis könnyű gépekkel ott felvegye a tempót!és ez nem szégyen egyszerüen jobb volt a csaj!pályán is mennek a jányok 2.10-es időket,amit nagyon sok fijú,irigyelne
Ez a Debrecen motorozás szempontjából elég szar helyen van, mesze van minden
de, elhiszem, csak kurva ciki
haversrác mesélte,1000-es gépekkel fent voltak,nyomták az iveket,egyszer csak rájuk vert egy drz 400,csak a parkolóban érték utól,akkor derült ki hogy csaj vezette
Jól hangzik
út,oda vissza380km,pályán 13000/2 óra motorozás(mersz),az kb 30 kör,az kb 130km
Tekintélyét veszítette a busa a szerpentínen. Anno a 600-assal 1 kezemen megtudtam számolni hányan nyomtak le az egész szezon alatt fent, ma a 2 kezem épen csak hogy elég volt. A kor teszi? vagy nagy a vas? vagy mind kettő.
Na de haza fele büntettem , nem volt ellenfél, senki nem akkart visszaelőzni
nem sokkal több,mint egy mátrai szombat,és a tulélési esélyeid százszor jobbak
Akkor az jobb arány lesz
én csak tavaly óta,de remélem az idén bejön
Én már 10 éve tervezem , de még nem jött össze
én pályára szeretnék már feljutni,de nagyon,csak mindig szarik a kutya valamit