Van 1 Liaz szerelvényem, azzal fuvarozok. Jövő héten kezdődik a zöldborsó kb. 6 hét, utána a csemegekukorica novemberig, a DEKO-ba, ezért is mentem fel ma a Mátrába, mert nem biztos, hogy lesz rá alkalom
Holnap megyek kikörözök a munkahelyről, decembertől a volánnál voltam busz soför, (télen ezt szoktam csinálni, jobb híján) érdekes párosítás mi? Hayabusa kontra ikarus, Érdekes mód soha nem volt üzemanyag megtakarításom, mondjuk késsésem se
nem ojan biztos hogy ciki!egy rutinos supermotós,egy könnyebb motorral,szűk egymás utáni kanyarokban,megeszi a speed motorokat!ahhoz iszonyú jól kell nyomni egy pilótának,hogy a kis könnyű gépekkel ott felvegye a tempót!és ez nem szégyen egyszerüen jobb volt a csaj!pályán is mennek a jányok 2.10-es időket,amit nagyon sok fijú,irigyelne
haversrác mesélte,1000-es gépekkel fent voltak,nyomták az iveket,egyszer csak rájuk vert egy drz 400,csak a parkolóban érték utól,akkor derült ki hogy csaj vezette
Tekintélyét veszítette a busa a szerpentínen. Anno a 600-assal 1 kezemen megtudtam számolni hányan nyomtak le az egész szezon alatt fent, ma a 2 kezem épen csak hogy elég volt. A kor teszi? vagy nagy a vas? vagy mind kettő.
Na de haza fele büntettem , nem volt ellenfél, senki nem akkart visszaelőzni
Mi lőttünk egy Eger- Lilafüred- Miskolc-os kis kanyart!
Dá jáó vót
Na de haza fele büntettem , nem volt ellenfél, senki nem akkart visszaelőzni