Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az eggyik ismerősöm mindíg azt mondja "hm a motorozás nem a kukások sportja", nem bántásnak szánom, csak van benne igazság.
Nekem ez a kis 80as dög is viszi a pénzt, hát akkor a nagy. wáá
Na most szóltam magam ellen. :PPP
Ne számold, mert elmegy a kedved az egésztől
Hát, ha nem is kamasz, de egy nagyra nőtt gyerek az már fedi a valóságot! De hát, nem csak a 20 éveseké a világ.
mint egy gyereket kamasz korban
Na, jól elkanyarodtam a témától... pfff
Kedves rangidős kollégáim, egyébként mennyibe kerül fent tartani egy ngay motort egy évre? Számoltátok már?
És még a bogarakat sem kel takarítani
ott a jóó ,nem kopik
Hm, na ebben a ruha dologban meg igazad van. Mi a fenének 2 ropis ruha, ugy is véged.
hülye az ember,mert tudja mit kéne csinálni,de mégsem teszi
Ember, ezt a lehetőséget kihagyni.
Vettem ezt a SHOX ruhát nem nagy píz vót 75 rugó, van benne protektor, ha 300 környékén elfikálok, akkor a 200 rugós SOMY se véd meg. Kisebb eséshez meg elég ez is (remélem), bár nem szeretném megtudni. Főleg ha 35 fokban otthon van a válfán mert meleg (elég egy farmer is)
a vicc az egészben,hogy régebben én is rendszeresen jártam edzeni,2 éve költöztem újj lakásba egy fittnesterem fölé,azóta csak akkor voltam lent,ha a tulajnak gondja volt a fűtéssel pedig kedvezményt is kapnák
Kor kor... Mozogni kell jól enni.
az én koromban derék,és nyak között ráépülés,nyak fölött leépülés tapasztalható
Elismerésem kolléga.
Én nem építem magam, nekem derék fölött épül magától, erő feszítésnélkül.
Motoros ruházattal is így álltok?
A "testépítés átka". Fene gondolta volna, hogy megnövök. Nah de tudunk vásárolni, az szent!
Én meg vettem egy GAS-os Hondás pólót, vagy 2 éve, ami 2 számmal nagyobb volt nálam, győzködtem magam... nem ment. Eladtam, vettem másikat. Azóta már jó lenne...
Ismerős az érzés, a tavaszon Yamaháéknál vettem egy 2 részes ruhát (bementem felpróbáltam, faca megvettem) utána 2 hétig győzködtem magam hogy jó az.