Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz szépen!
Hát hun E vótál egész héten?
Csőváz pali!
köll az a fődnök,csak nekönk nömhiányzik
E Hali E!
Tyűűűűűűűűűűű mekkora fáziskésésben vagy! Hát már lassan iskolába jár!
Megírtam én itt valamikor a múlt héten,hogy megérkezett a kisasszony
mindenkinek!kurva lusta vagyok erre az időre mikó lesz máá nyár?
lehet kéne nekem is menni valahova, mert a helyzet ami itt van meg lesz az nem jó
bár most szerintem máshol se sokkal jobb
Sziasztok!
A nyíl u. motorosboltban Castrol olaj akció van júniusban!Castrol Actevo 10w40: 1800ft/l Castrol 10w50 R1 2900ft/l
Szevasztok.....

Na mi volt a keránduláson Nóóóbbiii ..?
Szia Debreceni vagyok vagyis születésü a kert városba építkeztünk 3éve sajna csak hétvégén vagyunk othol a feleségemmel mivel Austriába dolgozunk most is kintröl írok köszönöm a dicsőitő mondatodat a motorrol szoktam nézegetni a fórumot aztán ha tudok valamit próbálok segíteni Üdv Tonesz
Szia a nevét nemtaláltam meg de a tel száma 0036303675714 megpróbálok felrakni a dobrol képeket hogy lásd miröl is van szó üdv Tonesz
Csőváz.
Hát nem megbüntettek ma a sünök 5000-re!
Kibeb@szott biztonsági öv.
ma se kell jóidőben motorozni
ez a kurva idő,már megint szarakodik jó reggelt
Még egy sityakteszt...30-60eft közötti sisakok,bár van közöttük nem annyira ismert is..
sisakteszt
Ok. kösz! futok majd érte mielőbb!
Jólvan na azt hittem nem érdekel a dolog,mundjuk én sem tennék másként a baba mellett,jegelve jösz ha tudsz!
Héééé ámber! Ne add el a kesztyűmet te fijjú! . . . .
Majd beugrok érte de most nem nagyon volt időm! .
Nem nagyon szokták úgyintézni,hogy beleférjen a szerelés..vagyis én még nem jártam úgy,hogy sikerűlt volna..Hazudok mert a kawánál adtak egy kawasakis kulcstartót.. A suzukinál már jobban jártam,ők adtak levásárolhatóba 50eft-ot
egy hónapja volt 41-es ugyanez,45-ért,arra senem vót elég lé
Pali E pont megy hozzá tudom,hogy csíped ezt a márkát!
Van benne fehér!
http://www.kepesmotor.hu/verse...
Monnyuk lehetne ócsóbb!
vagy ha újjat vett hitelre,úgy intézték,hogy a szerelés is beleférje a kereskedőnél,de ha használtat vesz valaki,nincs pardon,ha nincs rá zsé,és apuka sem ad,össze kell gályázni az árát
Jaja,hiába papolnak itt arról,hogy megveszi a motort és nem telik normális védőfelszerelésre..Igen,nem telik normális cuccra hanem majd szépen apródonként veszi meg az ember azt ami neki kell.
na ennyit erről a nagy sisak tesztről..a grex bukót jobbnak hozta ki mint egyik némelyik shoei-t
én ugy vagyok ezvel,hogy eljön mindennek az ideje!a lényeg a motor má megvan,igy 2év után lett egy közepesen jó ruha is,majd jövőre veszek kupakot,ha addig ...meg kéne utánna egy csimma is,meg közben etetni a családot,fizetni a hitelt,ruhát venni a kölköknek,iskolátfizetni,adót fizetni,meg megbaszni bajnai pofáját
na igen..maximum sissakba fogjuk nyomtatni a pénzt,hogy ne ismerjen fel senki sem..