Szia Debreceni vagyok vagyis születésü a kert városba építkeztünk 3éve sajna csak hétvégén vagyunk othol a feleségemmel mivel Austriába dolgozunk most is kintröl írok köszönöm a dicsőitő mondatodat a motorrol szoktam nézegetni a fórumot aztán ha tudok valamit próbálok segíteni Üdv Tonesz
Nem nagyon szokták úgyintézni,hogy beleférjen a szerelés..vagyis én még nem jártam úgy,hogy sikerűlt volna..Hazudok mert a kawánál adtak egy kawasakis kulcstartót.. A suzukinál már jobban jártam,ők adtak levásárolhatóba 50eft-ot
vagy ha újjat vett hitelre,úgy intézték,hogy a szerelés is beleférje a kereskedőnél,de ha használtat vesz valaki,nincs pardon,ha nincs rá zsé,és apuka sem ad,össze kell gályázni az árát
Jaja,hiába papolnak itt arról,hogy megveszi a motort és nem telik normális védőfelszerelésre..Igen,nem telik normális cuccra hanem majd szépen apródonként veszi meg az ember azt ami neki kell.
én ugy vagyok ezvel,hogy eljön mindennek az ideje!a lényeg a motor má megvan,igy 2év után lett egy közepesen jó ruha is,majd jövőre veszek kupakot,ha addig ...meg kéne utánna egy csimma is,meg közben etetni a családot,fizetni a hitelt,ruhát venni a kölköknek,iskolátfizetni,adót fizetni,meg megbaszni bajnai pofáját
Hát hun E vótál egész héten?
Csőváz pali!