Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kétségtelen, hogy sokba...
Fateromnak is volt egy bordó
az ember a saját rossz tapasztalatai alapján,próbállja óvni a kölköt.nekem már lukadt ki a vádlim ugy esésnél,hogy két napig csak szivárgott a vér belőlle,két hétig meg bilibe szartam,ekkor voltam 18!na ezt nem kell neki ismételni
Az én faterom régen 350es java czetkával nyomult, azért most is el tudnám viselni, ha meg lenne neki.
Az jó több szempotból is, nem kell motort venni, bár a csajok sokba vannak
a motor nem nagyon hozza izgalomba,nem ugy mint a csajok,ha ép.gépész lakar lenni,meg agyonverem
Motorozás. Vagy még csak az kéne?
Nem, hogy szívna egy kis friss levegőt, nem kell a Fanta!
mijen téren?
ha komolyan teszed,naaagy lóvé,az biztos
És a fiad nem akar apu nyomdokaiba lépni?
Buli. Fanta. Haverok. Hát igen, ezen átestem, erre itt a testépítés, ami megint csak pénz egyrészt....
na akkor nem de néha januárban is előveszem,megsétáltatni,ojankor nem ég le a kuplung,ha forgatod a mexet
eez a kamasz duma sokféleképp erthető,ugy látom én egyszerüen azt fejtegetem,hogy annyit költök a motorra,mint a 16 éves fiamra!(haverok,buli,fanta )ami nem kevés
Hejj, de jól tetted akkor. Télen is? Nah akkor mi van?
Na erre varjon gombot
Most már mi is elértük a 80-at
eez biz igaz de adtam a sorsnak egy nagy pofont,és motorral járok dolgozni
pedig régen,a kukások többet kerestek,mint egy átlagos szaki emlékszem,mikor karbantartóként 30 ezret kaptam,a kukáskocsin meg 80-at kerestek
Hogy van ez Pali? Kérdezem én? Az idő drága pénz.
apapali, még most esett le, hogy mit mondtál ezzel a kamasz dumával... Hát igen, az én faterom is örült nekem 13 évesen, mikor elkezdtem motorozni.
Kérdezd meg Palit, azér dolgozik hogy tudjon motorozni, de így meg nincs rá ideje (igaz tes)
Van bizony.
Ráadásul olasz motort szeretnék, az meg... ehöhömm, drága.