Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tanulás jó dolog, arra lehet alapozni, aztán már csak szerencse kell az élethez, abból visszont jó sok
én is ijen vagyok,aztán napokig vergődök rajta,hogy jó döntés volt e,mire beletörődök
Jó volna a nyomdokaidba lépni Hayabusás cimbora, de ehelyett most is tanulok, mert vizsgaidőszak. Majd egyszer...
még inkább ő volt rajta hogy megvegyem,én igénytelen barom vagyok,a ruházat terén,mindegy hogy néz ki,csak megvédjen valamijen szinten,ha elpacskolok
Ezzel a hírtelenséggel nem vagy egyedül. '96-ban Münchenben (ott dolgoztam) megláttam egy szép sisakot egy nolán N80-ast megtetszet, gyorsan meg is vettem. (Persze motor sehol csak, dédelgetet álom volt). Hétvégén haza jöttem elmentem Pécs mellé és megvettem az első nagy motoromat.
De az accony lehet lesz olyan huncut és nem rendeli meg a cuccot, mondván, hogy jobb vagy "idom" nélkül.
a ruci éppen kellett volna,csak én ijen hirtelen hülye vagyok akkor és ott úgy gondoltam,ezt a vitorlázást nem éri meg!de mondom,ha nem egyedül küzdök az elemekkel,biztos végig megyek!az accony is azt monja süsü vagyok majd holnapra megbánom,ő meg rendelheti le postán,ha még meglesz
Hm, engem is támogatott oldalról a szél. Lehet vitorlázni kellene....?
aki holnap jön Nyírtétre a talira a nyiregyházi társaság 8 kor lesz a teszkó nál a shell parkolójában és onnan go tét üdv mindenkinek
későn olvastam, elkisértelek volna.
Kib@szás ez az idő járás, állandóan fúj a szél
talán ha találtam volna társat az utra nbevállalom
miért? fújt a szél vagy nem kell a ruci?
vitorláshajóval hamarébb odaértem volna
Te se vagy szívbeteg.
elgurultam dercskéig,aztán visszafordultam elindultam egy ruháért,hódmezővásárhelyre,és meggondoltam magam
Na meg miért ne kérdeznék ilyet, csak nem szégyelled?! 1300 cm3 -met már nem illik.
Az lehet, de a te kérdésed sem volt az
Hát te nem vagy tiszta!
cső pali, mi a helyzet kimotoroztad magad?
szeva tesó ilyet nem szoktunk egymástól kérdezni, hogy "nektek mekkora"
na hun van a banda?
RS tulajok figyelem. Van egy aprilia rs 80 extremam, DR hengeres, 19es karbival, 110es véggel. Lánszettcsere előtt áll, most 13 43as rajta az áttét. Érdemes e hosszabbat rárakni, nektek mekkora, már amennyiben nektek is 5 sebességes extrema? 120as végsebi jó volna, de ha hulla rossz lesz a gyorsulás, akkor nem jó.
Szevasztok E!
Volt egy haverom egyszer egy karikagyűrű elzárta a csakráját..