Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ha a vezérműlánc nézett ki akkor nagy szopacs, 150-200eft os kár is lehet
jaja..csajjal vótam vagy anélkül?
3 nap letelt meg amúgyse akarom visszavinni. Rendbe szedetem bármi is legyen oszt lesz egy fasza kis gépem.
az fasza, vigyed vissza a előző tulajnak, van vmi iratlan szabály h. néhány napig vissza lehet vinni föleg ha volt eltitkolt hibája
Úgy látom mindenki szopja a faszt rendesen!
Nesze nekünk....
GIGOLO .
Na geci ma minek keltem föl Reggel héttől délután 3-ig dokinál voltam, nem részletezem hisz nem ide tartozik.
Most este fél hatkor elindultam szerelőmhöz azzal a céllal, hogy füleljen rá erre az önidítós hangra és mondjon valamit. Tőle kb 500 méterre egy stop táblánál megállok és leállt a gép. Indítgatom indítgatom csilliárdszor, nem indul, akksi kimerül szinte teljesen. Rugom nem indul. Eltolom hozzá, persze senki nem volt otthon. Kicsit várok mondom hátha hazajönnek, közbe bámulom a blokkot, merengek és közben olyat vettem észre sírni akartam. A vezérműlánc feszítőnél a henger oldalánál kb 2-3mm hosszanti irányú repedés a fémen vagyis a hengeren. Tőle nem messze a könyék tetején ismeretlen eredetű odasült fekete valami van, ami nem törölhető le. Mellékelek egy ábrát amin látjátok mi van. Na szerelőmtől eltoltam egy régebbi ismerősömhöz aki nem messze lakik, ő meg autó szerelő, csak a lánya volt otthon, ott hagytam a motort én meg haza gyalogoltam.
jobb szezonkezdést mindenkinek
Há elkezdődött a szezon!
láthattalak ma délkörül a plázánál?
Gyűlünk, gyűlünk
estét
Háj kop
na mi van betyárok? egyik a lábát töri ,másik a motorját
így szokott az indulni hé!
hallottam már ilyen hangot,meg olyat is mikor már nincs hang,mert nem teker ;-)
ennyi!
1 másodpercen múlott!
Kis szerencsétlen balesetből mi lett..
há jah!
Baszki Drága píz lesz megcsinálni?
A belső villaszár megmozdult az alsó papucsban.
bááázzz :D

Szép estét mindenkinek!
Vasárnap Rabócsiring
Mikor indultok Tivadarkával? Ki mikor? Mi? Én? Kit?

9h Bódé?