Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napt mindenkinek! Süt a nap remélem ez pont ilyen lesz Egerig nemsokára indulok is
Ja csak egymás vérét szívjátok értem már miért nem jött válasz azaz valami jó tanács,hogy miért is ne azt és miért mást .
Reggelt
Akkor most már tudom,hogy kié a fehér veszedelem
Ja,ittunk egy kávét!
Hali. Voltál ma a bódénál?
Ne bántsd az öreget!
Jójaz
Már vártam
jó bebaszást
na most már tényleg takarodok a bús picsába mert hejj de nagyon dolgom van. lehet ma bebaszok. az éven másodszor
én értem..és meg is értelek
azt akarom hogy az a motor valami full ismeretlen emberhez menjen minnél messzebre.. sose lássam többet. rengeteg bosszuságot okozott főleg azért mert nincs állandó keresetem és kb ~250 ezret kellett eddig beleölni. ez családi oldalon volt a legszarabb, mindenki megutálta a motort .. eladtam a motoros ruháimat.. a cross cuccokat.. eztazt meg egész nyáron erre dolgoztam 2 évig. most már jó lesz így nem fogok aggódni azon hogy a másik tulajnál beszarik ... viszont szar lenne azt látni hogy valaki vigan motorozgat vele én meg két évig szenvedtem hogy feltámasszam azt a gépet... ha akarod érted ha akarod nem..
áhhhhhhhhh én kátéemel akarok vetni!
a vetőgépet viheted
mer utál? dehogy
De nekem eladnád az tuti. és tudom is miért.
okés gondoltam, hogy előbb-utóbb ezt fogod mondani
nem adom el neked .. HALLANI sem akarok róla ha eladom majd kifejtem miért nem adnám neked
Ricsiiiiiiiiii
megbeszéljük ha a kezembe lesz a pénz...ja és persze, hogyha azt látom, hogy összerakod minden pöpec, fasza, zsííír..szart nem evszek
annyiért megoldom
de 25kW-os?
550 és meg van oldva
a KTM-et csináltasd meg 25kW-osra oszt ősszel megveszem tőled
kb