Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem úgy megy sajnos...már vagy 3x jönni akartak (messze laknak, ritkán ütközünk)..mindig lemondtuk, metr nem értek rá faterék...most ez lett megbeszélve...de hátha valami közbejön...
holnap is jön egy csapat....ígyis húzta anyám a száját, hogy este megyek bulizni, de mondtam, hogy legalább lesz hol aludjanak..mindig úgy van, hogy csak 1 napra jönnek aztán mindig itt ragadnak..
Zavard el a vendégeket a faszba
én lehet nem tudok menni..úgy néz ki, hogy evndégek jönnek...meg pénzem se biztos, hogy elsz mondjuk a lóvét meg tudnám oldani, de a vendégek... hátha nem jönnek
azért, ha rendszer akkor nem hiszem, hogy átlagos hangja van..lehet már cska emgszoktad
shark rendszer van rajta.. de szerintem nincs olyan szép hangja mont egy josinak vagy valaminek.. főleg ahhoz képest hogy rendszer.. tök átlagos
Hát remélem jó lesz mert 15.-én menni kéne tankira.
én is oda adom mindenkinek hülye fejjel, volt is már belőle problem... de lefosom am biztos szép hangja van..tetszik a 600-as sportgépek hangja
Jut eszembe...ma láttam kükit..vagyis szerintem ő volt az...2 személlyel fordult kifele a Böszörményi úti Shell kútról..jó hangja volt a 600r-nek
jóvan geca. igen jó ma adtam oda egy jó barátomnak, rendesen motorozni sem tud de nagyon normális gyerek. simán ment vele fordult meg minden. kitömtem a kiput gyapottal mostmár hangja is fasza
osztán jó a cibere? nem ültem még oylanon..egyszer elvihetnél egy körre
Meg lehet oldani, sokan csinálják maguknak..csak jól oda kell forrasztani a kis végeit..
motoroztam
Jaja rövid De ap azt mondta h holnap veszünk simán ilyen sodrott szart és a régiébe belefüzzük és vahogy megoldjuk.
Akkor megúsztad Gondolom a macival találkoztál
Mér nem jó? Rövid? Vagy mi enm jó benne?
Na nem jó ez a szar Rs bowden. Áhh öcsém itt a jó idő és sehova Megse tom eszkábálni
mai story is meg van.
Frontálisan majdnem bele pukkantam egy Roverbe ami teli volt Cigóval.
Szembe forgalommal szembe jött velem az állatja oszt egy ilyen forduló szerűségnél találkoztunk egy utcán. A kocsi satufék én meg szépen keresztbe csúsztam feléjük.
végül 2 méterre a kocsi orra előtt meg álltam.
Látni kellett volna azokat a pofákat.
"Zsalarme zsasze" üdvrialgás volt a kocsiba mikor látták hogy meg álltam de míg csúsztam feléjük látszott a fejükön hogy lepereg az életük.
Dehogynincs De iylenkor valahogy nem azzal vannak elfoglalva, hogy mit csinálunk, mer sok vendég jön ilyenkor a suliba. Normális hétköznapokon, durva dolgok vannak, főleg a mi osztályunkba. Volt, hogy cska úgy bejött az igazgató azt megkérdezte, hogy nem-e ivott senki, mert 10 perc és hozza a szondát, szóval inkább most valljuk be, és még hazamehetünk igazolatlannal Egy srácot azért raktak át a mi osztályunkba, mert ivott, meg szívott azt nekiment valami osztálytársának
Az zsír.
Aszt az iskolában manapság már nincs zérótolerancia? Engem még kibasztak vóna.
Ünnepség volt, utána volt 2 lyukas órám, azon kint voltunk a Fényes udvarba, aztán volt egy törim meg fizikám, utána lett volan még egy kémia, de mentem csajhoz, utána találkoztam pár haverral..elhívtak kocsmába, azt csocsóztunk meg ittunk De amúgy nem vagyok részeg...csak jól érzem magam..
mer én még régebben nem mertem vedelni a tanítás alatt
Há dehogynem A kettő miért zárja ki egymást?
Nem jársz suliba te kölök?
Hááj emberek!
Miújság? Ilyen napom is ritkán volt...reggel 7 óta iszok...borozgattunk egész nap...szal olyan jól éreztem magam egész nap, hogy beszarás