Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááh a váltó fogaskerék is ma jött meg. még szét van húzva a blokk. de már lassan minden megvan úgy érzem jól fog most sikerülni, tetszeni fog a végeredmény még nekem is
na az fasza
oszt a KTM pöfög már?
megjöttek az esőgumáim
első pirelli diablo rain
hátsó hejndenaúúú
Háj
Mizu?
Itt a Tavasz tedd egyidivé Imádott Motorodat,külömboző Karbon mintákkal a VTN Fólia segítségével.

www.vtn-tuning.hu

Ha kérdésetek van írjatok vagy hívjatok .
jóvan fasza, akkor oda kinézek majd. itt józsán is van egy használtbicajos, de csak szarok voltak
Van , de nemadomel
A zsibin köbö a kinai büfével szembeni sorban van egy pók, akinél szoktak fasza bicók lenni.
ha már itt tartunk, nincs vkinek otthon elfekvőben vmi jóféle montembájkja? 26"os, persze nagyon kevés pénzzéé
Ez az. Basztlassad telefonon! Lehet, h rád számít.
Szerencsére előbányásztam nagy nehezen a telefonból a telószámát, el is mentettem. Lehet csak lejárt a hirdetése.
lehet úgy van vele hogy te már tutira elviszed
Gabi: itt vannak a képek a cross gumimról, Bridgestone M201 80/100-21
Ezt a baszást!
Te ezévben se fox motrozni
Hmm az milyen, mutatnám egyik ismerősömnek a ttr-t, erre fel sehol a hirdetés.
vicc oldalról másoltam... de nekem az én változatom jobban tetszik
Ez nem is így van, ez úgy van hogy:
Mi a különbség a ford és trabant között?
A forddal lehet fordulni de a trabanttal nem lehet trabantulni.
jó lesz..nyugivan ink. nem is motorozok a hétvégén...mer akkor 15.-én nem elsz pénzem
de 15.én jó legyen a DöTö
majd hétvégén...jó idő lesz, motorozok kicsit meg szerelek kicsit
már a multkor is ott engedett mikro nyomattunk bele... szedd ki, fújd ki vmien oldószeres sprayel és őúgy tedd vissza
vigyázni kell vele, az enyém is nagyon úgy nézett ki, hogy elpattan...fostam is..de nem...
én meg a szeleppel szopok 1 nap alatt leenged a kerekem...a szelepnél ereszt...szerintem piszkos..ki kéne takarítani
én vagyok erős... már a felrakásnál eltört
na most vagy zuper minőség vagy túl erős a DRZ
eltörött a a patantszem biztosítója baszod
jó estét

Farsingibál van, az emberünk egy fehér pólóra rajzol egy üres kört és egy teli kört.
Minek öltözött be a pali?

-Körtelikör
elhiszem nekem is szokatlan lenne..főleg, hogy enm tudnék bármikor motorozni megőrülnék