Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóvan megbeszéljük, majd csinálok képet aztán meglátod milyen
MarcoSM-é...nemrég lett rendberakva, 25kW-os azért lenne jó...kibaszott kevés 25kW-os drz van
a 21est lehet megveszem olcsó pénzért
700? 600ért is kapsz már jót szerintem, csak utánna kell járni
nem adtam semmit, majd csinálok képet gumikról. egy 21es cross van ami fasza, nagy bütykökkel alig lekerekedve, meg egy 18as ami kopottabb. szóljon akinek kell esetleg, ne álljon itt
Gumikat, iylesmiket semmit nem adtál vele? Amúgy jó sokat engedtél Mondjuk ha el akarsz adni valamit muszáj
Ha 25kW-os és meglesz még ősszel akkor megtekintem
DRZ-DRZ..mindneki DRZ-t vesz? ha lenne 700 ezrem, és meglenne a srácnak a DRZ még ősszel akkor én si azt venném
340 úgy naturba, megmaradt ez az hátha eltudom még passzolni kis pénzzéé
Okés okés, írom is. Mennyibe ment el DR-ed egyébként?
azt nem tudom bátyja! de a srác már nagyon el szeretné adni,mert már kinézte az új drz-t
Karcsikám egy ttr tesztkörre én is beneveznék majd! gyorsan írj fel a listára mielőtt betelne!
ahááát
25kW-os? de amúgy majd nyár végén ekzdem el nézegetni komoylabban...addig úgyse tudok venni
esetleg ha cigánykőcsön
havernak még mindig eladó ha érdekel téged! szerintem a motorral nem ment 400km-ert sem mióta megvette,mert kint volt szolgálatban(katona)!
Adjak kőcsön őszig? van 200 kilóm
Boldogat!
hát sajnálom, de így sikerült. jött egy csávó aztán el is vitte gyorsan. nyíregyre került, remélem még látom vmikor
boldognévnapot kívánok
Amúgy boldog névnapot a többieknek is!

Meg csajnapot is ha van itt valaki !
hát ezt még nem tudom mivel még gyűjtenem kell ehhez hogy másik legyen, nem egyből
Ki sem próbáltam
Bódogat
Drakula Mikor lesz másik?
Köszönöm
Ahhoz képest,hogy nekem volt(van) névnapom kiosztottam vagy 15 virágot.Jó,nem mondom csókolgattak is de pipa nem volt még
jelentem elvitték a kis DRemet nagyon sajnálom szegényt. nagyon fasza motor, sokat bírt nálam