Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ynáron toltam úgy..meg fogom is...nem érdekel ki mit mond..nekem fáj ah elesek
de legalább az megdöglik
jah, az igaz, félpucéran, rövidgatya, strandpapucs kombóba meg a faszt.. semmi pénzért még boltba se mennék rövidgatyába, aki horzsolta már le a fél lábát az tudja miért
Bimbódat meg telibenyomja valami kitinpáncélos oszt bekakálsz.
protektoring? minek ez hee? félpucin, vagy pucin kell tolni...úgy nem izzadsz oszt nem csíp az izzadtság-por keverék
melegbe nem jó mert lefolyik rólam a protektoring másik az h. megizzadsz mint disznó aztán vereted fel a port aztán a motorozás végén úgy nézel ki mint 1 cigány nem is beszélve h. az izzadság-por keverék marhára bír viszketni
Csá Osztán tán melegbe nem lehet endurózni? most nincsen kiszemelt...Józsié DR-je volt, de elvitték elvileg, egy másik DR volt, de azt is elvitték mert már nincsen fent a neten...
amúgy ősszel elsz lóvém..ahogy a kezembe lesz a pénz és találok megfelelőt már evszem is meg...tavasszal meg jogsi, azt góó
46773-as kommentben van a link, de kb 3 hete is linkeltem már, akkor tuti nézted.
na mutasd akkor lehet már linkelted de nem találom
Szevasz enduro szezon! azért lesz vége az enduro szerzonnak,mert meghozod a hónap közepén a meleget
mikor veszel már nagyobb gépet? van már kiszemelt áldozat?
Ja nyáron is van sár csak keresni kell.
Akkor bekaphatja ha ilyet merne csinálni. Persze hogy kipróbálhatod.
Úgyis supermoto.
Hol lenne vége? ne viccelj enduró szezon mindig van én nyáron enduróval fogom tolni úton is..
Na, mondjad a csávónak ha el meri adni előled törjük kezét, lábát Jó kis gép ez, remélem majd mehetek vele egy kis karikát
de tudod, a pina is úgy a jó ha szoros
jókor má mikor má lassan vége az enduro szezonnak
Ne törődj vele a kutyafasza is lötyög mégse gáz.
Hát de te tudod legjobban, sokáig még azt sem tudtam mit akarok. Részben ezért is nem szervezkedtem. Volt vagy 30 féle verzió, de végre megvan a végleges gép.
csak igy meg lötyögős egy kicsit az a szem a többihez képest
Két ovis beszélget: - Bi-bi-bi, mi Domestost használunk a WC-ben, ami még a perem alatt is eltünteti a baktériumokat! -Bi-bi-bi, mi meg nem szarunk a perem alá!
Én is mentem mámma vagy 40 km-t Fasza idő volt
Nem kell az oda. Szoptam én is vele egyszer kunmadáron, aztán megelégeltem és kivágtam onnan a picsába.
kettétört az új patentszem biztosítója... jó minőségű a cucc de megoldottam egy másik biztosítóval, viszont a kurva O gyürü meg nem fér oda, szal jól jártam....
de azért ma motoroztam kicsit, kivégeztem a hátsó gumit, csütörtök csere ha lesz időm
Úúúú hee!