jah, az igaz, félpucéran, rövidgatya, strandpapucs kombóba meg a faszt.. semmi pénzért még boltba se mennék rövidgatyába, aki horzsolta már le a fél lábát az tudja miért
melegbe nem jó mert lefolyik rólam a protektoring másik az h. megizzadsz mint disznó aztán vereted fel a port aztán a motorozás végén úgy nézel ki mint 1 cigány nem is beszélve h. az izzadság-por keverék marhára bír viszketni
Csá Osztán tán melegbe nem lehet endurózni? most nincsen kiszemelt...Józsié DR-je volt, de elvitték elvileg, egy másik DR volt, de azt is elvitték mert már nincsen fent a neten...
amúgy ősszel elsz lóvém..ahogy a kezembe lesz a pénz és találok megfelelőt már evszem is meg...tavasszal meg jogsi, azt góó
Szevasz enduro szezon! azért lesz vége az enduro szerzonnak,mert meghozod a hónap közepén a meleget
mikor veszel már nagyobb gépet? van már kiszemelt áldozat?
Hát de te tudod legjobban, sokáig még azt sem tudtam mit akarok. Részben ezért is nem szervezkedtem. Volt vagy 30 féle verzió, de végre megvan a végleges gép.
Két ovis beszélget: - Bi-bi-bi, mi Domestost használunk a WC-ben, ami még a perem alatt is eltünteti a baktériumokat! -Bi-bi-bi, mi meg nem szarunk a perem alá!
kettétört az új patentszem biztosítója... jó minőségű a cucc de megoldottam egy másik biztosítóval, viszont a kurva O gyürü meg nem fér oda, szal jól jártam....
de azért ma motoroztam kicsit, kivégeztem a hátsó gumit, csütörtök csere ha lesz időm
amúgy ősszel elsz lóvém..ahogy a kezembe lesz a pénz és találok megfelelőt már evszem is meg...tavasszal meg jogsi, azt góó
mikor veszel már nagyobb gépet? van már kiszemelt áldozat?
de azért ma motoroztam kicsit, kivégeztem a hátsó gumit, csütörtök csere ha lesz időm