Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit mondtam én neked teee gyerek? Már ezer éve ezt mondom, hogy beszélj Zolibátyánkkal...de teee
ÓÓÓóó hee csubaakkka nekem a lábam valami ilyesmi..csak barna a szőrszerkezet
Ha más nem átugrassz valamelyik nap osztán összefaragjuk, és a mostani kuplungbovdenemen kívül eddig mindet faragtam, hogy jó legyen...
Na a motorarzenálba nem volt bowden, a kassai úton meg csak rs-hez tudtak adni 3000-ért hátha jó lessz.
Boldog nőnapot a Zoltánoknak , és mindenki másnak aki nőnek vagy Zoltánnak érzi magát
na hajrá
Igazad van. Normál esetben már vagy öt gyereket kéne terelgetned
hát 5 hete nagyon úgy néz ki 27 évesen hova várjak?!?
Amindenit. Má belevágtál a családalapításba?
nekem meg terepszínű babakocsit
Vagy lett volna még egy ilyen alternatíva is de szerintem a ttr-el jobban járok, még ha picit gyengébb is mint ez az MX 125 De az mégis csak 4T
Jaja nekem is adja nagyon. Remélem nem is fogok benne csalódni.
Ez az! Terepmotrot mindenkinek! ,
most már hogy nem lesz költözés egyenlőre . lehet én is veszek valami lomot had örüljék az asszony nézegettem az xr-eket aszem nékem jó volna egy olyan csak nem valami fost kéne kifogni .
e mán csínos kis darab nékem is teccik.....
kb jól kapisgáltam csak én a transitnak odaszámoltam a 10L/100km-t.
2007-be transittal mentünk Veszprémbe a zxr 250-ért.
Ha a tranzittal megyünk, azzal 8-9l/100km, de addig lehet elhozom a citroen-furgont a kasznistól, az kijön olyan 6,5ből még futót húzva is. a gázolaj meg 360-370 között van köbö, de ha tucc ócóbban, az mégjobb
Felőlem eltűnhet csak a ttr ne tűnjön el.
Durván számolva 470km oda-vissza Nagyhegyes-Halásztelek. kb mennyi üzemanyag pénzzel számoljak?
Ok. Majd nehogy eltünnyön ez a pali is , mind a zaranyóra.
Beszéltem vele, perpill nincs itthon, vasárnap jön haza. Jövőhét kedden elviszi a motort leműszakiztatni aztán lehet menni érte. kb mához egy hétre felhívom és egyeztetünk időpontot.
Nekem meg a multhéten volt ez a téma.