Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mást nem, jah de, levegőt
hát az jó óccsó
mit vettél ma a parillába? patentszemen kívül
vettem-vettem..kemény 150 forint volt
az enyémhez is annyi a gyári, de én tudok 2500-ért is a DT-hez
vettél már patentszemet te lusta kölke? ...
hát annyi pénzért lehet venni majdnem 2 drz kuplungbovdent már (4500ft/1db)
Megint hülye vagy Roli Nehogy már megvedd 7500 forintért...felmész RX fórumra és biztos lesz aki olcsóbban tud, vagy van otthon neki feleslegbe és eladja...
Uhh akkor jó vak vagyok:S Holnap kimek a motorarzenálba hátha ott lesz, ha nem meg akk neten megrendelem csak 7500Ft
én is voltam ma, ottvan már amugy 2 éve legalább
Sziasztok! A parilla itt debibe mikor nyilt, mert régebben sose vettem észre hogy ott van motoros bolt, és ma mentem volna kuplungbowdenért és olyan újnak látszott?
aha itt a tartósság is szempont valamilyen szinten. mint mondtam sokat fog pályán menni így megpróbáljuk az M3at..
Kimondottan az M3-ra gondoltam. Volt racetechem meg rennsportom is , azok érezhetően faszábbak, persze mindkettő elég tiszavirág életű.
szerintem is vannak márkán belül jó és kevésbé jó gumik.
de attól hogy metzeler nincsenek különbségegk a gumi típusok között? mert pl a dunlop jó gumi? mert a d207 az elég szar de persze ez is relatív mert sport túra gumi tehát túrázni jó mert lassabban kopik cserébe nem tapad.
annyi tapasztalatom volt vele, h nem éreztem azt a tapadásvesztési pontot, amit más gumiknál érzékelhetően lehet, meg az elején ha kanyar ívén rá kellet fékezni, akkor szereti felállítani a motort az ívről. Ez még a zékawával volt, azalatt meg elég cigány a futómű, nemnagyon orvosolja a pilóta fakezűségét.
de nekem volt metzeler gumim hátul, elől most is az van csak vágott slick, tapadással nincs probléma
jó csak azt hittem vannak konkrét tapasztalatok
háj, vegyed azt amire pénzed van, én is mindig azt teszem
akkor meg jóvanaz.
pedig ez van jó áron , és a km ek jórészét szerintem autópályán fogja megtenni

Legalább megtiszteltél annyival hogy te rajzoltad?
Semmi. Ha jót akarsz, akkor dunlopot v pirellit vegyéé.
Lefüstölni meg bármi jó
kaucsukból készült az biztos.