Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és éljenek a hódok ,
Az enyém 93'-as
Ha rendben van akkor iszonyú üzembiztos ,egyszerű mint a faék
A futóműve nyilván butább mint a mostani endurók és némileg nehezebb is.De engem még egy darabig kiszolgál.
Elég nyomatékos szerintem és leáttételezve nyugodtan lehet túrázni vele.Voltam és még leszek is vele lábon erdélyben
Az árat megmutatják a hirdetések,most jó venni mert senki sem ad el semmit.Kicsit vastagabb pofabőrrel jókat lehet venni.
Aki nem ugrik 20 métereket és nem triálozni akar,annak szerintem jó többcélú enduró.Ahol ma elmentünk az azért nem volt puha
Helló MuZ a te xr-ed milyen évjárat, és milyen árfekvésűek ezek vélemény a típusról
Nekem is be kell ruháznom egy puklung szettbe
Kimentem józsára a kertek alatt egy-két haverhoz és a ragadós feketefőd már sok volt neki
Amúgy sem állt már a helyzet magaslatán
azért mert az smszettre is legyen külön... ne keljen mindig átrakni
am meg ha kell a bukó lökjed a lét és a tied
ha ennyire tele vagy add nekem a régi bukód ingyen
am minek neked féktárcsa? nem, volt? meg am kivágatni nem lett volna olcsóbb?
szemüveg, extra szemüveg lencse, hátsóhoz belső, hátsó féktárcsa sm szetthez , meg 1-2 gumi szerelő cucc, vasak, felni védők
de még tudtam volna mit venni, csak visszafogtam magam mert elsőre 60ezer jött ki, de meggondoltam magam 1-2 dologban
Csákó
szerintem az lenne a legjobb ha vennél egy használtat...ha szép, és jó állapotban van akkor okés az is holnap nekem is elsz 3 szabad órám a városban, szal veszek én is szerintem, csak akkor reggel ki kell venni gyorsba, mert ma elfelejtettem remélem az enyémhez nincsen sok fajta, bár viszek magammal akkro csak tudnak adni
azzigen...még gazdag vagy bakki 40 ropim lenne most, azt sem tudnám hova raknám, annyi mindenre kéne mondjuk szemüveget muszáj venned mer anélkül nem buli
hájja
50-nél gyorsabban nem is lehet haladni, mert sajnos nagyon rossz az út arra :(
Akkor majd tisztán fogod látni a dolgokat.
hello, még mindig alkatrész beszerzés folyamatban...
hátsó láncvezetőt már kaptam, első a fasorba sincs, csak gyári, lehet vessek használtat...
Patentszemet holnap veszek, pénteken megvehettem volna csak vinni kell a láncot mert van vagy 5 féle és nem garantálják h. jó lesz az én láncomhoz amit adnak...
Robogotuning.huról meg rendeltem további 40 pízért cuccokat, cemüveget is végre
Ezzzzzigen megkented a láncot.
Én mára terveztem, de a tegnapi vizipipázás (ivás) olyan jól sikerült, hogy inkább nem mentem
Biztos jó volt az erdőzés.. szeretek itt a környéken motorozgatni az erdőkbe én is
Nézz ki Robihoz a vámospércsi útra!
A létai úttal szemben van a gumis műhelye!
Én erdőbe nyomtam
Magányra vágytam
Én olyan másnapos vagyok mit az állat.
a jó közérzetem este ott hagytam a kocsmában.
Mizu héjkások? Senki nem ment máma tankira? Olyan jó idő van Szemmi hó meg szemmi
Most 120as van az sm-en hátul, de nagyon hurka.:( 130as kellene, az a gyári mérete is.
Nemfigyeltelek, Tranzisztorral vótá? Olyan fáradt voltam, mint az állat, verettünk egy jót a tankin, szétráztam a csajos seggét a kicsivel.
Kurva fárasztó ám kétszeméllyel a kis mákdarálóval, pláne hogy előttem ül!
Gurigák megvannak, nem hibátlanok, de nekem tetszik. Nem teljesen fekete, kicsit kékes árnyalatúak. Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni berakva. Ma kiderül.
Na aszt neked elkészültek a kerekek?
Otthagytam nekije a zidomot, ahol a dobot püfölte a zeste
Bittos mekapta.
Te meg tegnap ott jöttél szembe Újfehértónál, csak nem láttál meg, me rajtad vót a szemügév
V a csajost hesszölted.
Jóreggel! Mizu Zébá, sikerült talizni Lacossal?
Reggelt!
120-ast sokkal hamarabb találsz, mert a 130-as nem nagyon elterjedt.
Szép jó reggelt mindenkinek.

Nem tudtok Debrecenben olyan gumist, vagy bárkit aki foglalkozik használt motorgumikkal? 130/60 vagy /70 17-es sport kellene.