Éjjel egy hidegfront érkezésével fokozatosan északira fordul a szél, a Dunántúl északi felén meg is erősödik, a Tiszántúlon ugyanakkor reggelig gyenge marad a légmozgás. Vasárnap reggel a keleti országrészben már lehetnek hózáporok, másutt változóan felhős lesz az ég. A Dunántúlon viharos, északkeleten erős lökések kísérhetik a szelet. A legalacsonyabb hőmérsékletek -4 és 1°C között várhatóak. Napközben a felhőátvonulásokból elszórtan, de főleg a Duna-Tisza-közén számíthatunk hózáporok kialakulására, ám némi napsütésre is van kilátás. A Duna vonalától nyugatra erős, többször viharos lesz a szél, de a keleti országrészben is élénk, időnként erős légmozgás valószínű! 2-7°C-ig melegszik a levegő.
,
Akkor ha aztmondom, h a dunlopnak olyan esőgumája van, h tavaly Bgyarmaton szakadó esőben volt az időmérő. Utcai lezárt pálya , fúllpocsolya midenhol, ennek ellenére kanyarból kigyorsításnál (ledöntve) 3.ban is stabilan felvette az elejét és hátul egy centit nem csúszott meg.
Azé', mert mint leírtam, se szárazon , se vizen nem jó.
Az emzés versenyzők viszont valóban istenítik a heidenau rsv tip gumát. Bajnokságokat nyernek vele, de még a pit-sumoban is sokan szeretik. Monnyuk nekem ott sem tetszett, mert a sawa sztem faszább.
Nekem is volt. Az a baj azzal a hejdenemjó szuperrénnel, h szárazon eltaknyosodik azér mászkál, vizen meg szart sem fog. Igazi esőgumi , az esés tutiszáz vele.
Az bíztató.
Áhh most jöttem be. Megjárattam a motort + megolajoztam, zsíroztam a forgó alkatrészeket.
Olyan jó benzin szagom van le sem veszem a ruhám, asszem ebben alszom ma.
Én errakom magam inkább mozsdmá'
Jóccakát.
de azért ne felejtsük el,hogy a remény hal meg utoljára aztán meg a ponty
Mind1, majd baszkurálom a garázsban, van mit javszeróni rajta mindig.
Éjjel egy hidegfront érkezésével fokozatosan északira fordul a szél, a Dunántúl északi felén meg is erősödik, a Tiszántúlon ugyanakkor reggelig gyenge marad a légmozgás. Vasárnap reggel a keleti országrészben már lehetnek hózáporok, másutt változóan felhős lesz az ég. A Dunántúlon viharos, északkeleten erős lökések kísérhetik a szelet. A legalacsonyabb hőmérsékletek -4 és 1°C között várhatóak. Napközben a felhőátvonulásokból elszórtan, de főleg a Duna-Tisza-közén számíthatunk hózáporok kialakulására, ám némi napsütésre is van kilátás. A Duna vonalától nyugatra erős, többször viharos lesz a szél, de a keleti országrészben is élénk, időnként erős légmozgás valószínű! 2-7°C-ig melegszik a levegő.
,
Maj lehet holnap.
Na de a faszt érdekli,hogy mi történik a betonon
Ma voltatok kint,nekem sajna nem adta ki időileg
Annak a dunlopnak a bótiúj árától bittos én is kifeszűlnék.
Pedig van talán még E betü is benne.
Elkapott az eső a mátrában de azért rendesen élvezhető tempót tudtam menni.
Mondjuk ez is relatív
Az emzés versenyzők viszont valóban istenítik a heidenau rsv tip gumát. Bajnokságokat nyernek vele, de még a pit-sumoban is sokan szeretik. Monnyuk nekem ott sem tetszett, mert a sawa sztem faszább.
Köszönöm Zé!
Áhh most jöttem be. Megjárattam a motort + megolajoztam, zsíroztam a forgó alkatrészeket.
Olyan jó benzin szagom van le sem veszem a ruhám, asszem ebben alszom ma.