Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,neked is jó cakát!
Majd reggel csekkoljuk, h milyen az idő
Én errakom magam inkább mozsdmá'
Jóccakát.
Hát nekem is mindig van(lenne) mit molyoln i
de azért ne felejtsük el,hogy a remény hal meg utoljára aztán meg a ponty
Akkor csecsre ugrottam az időjárkálással
Mind1, majd baszkurálom a garázsban, van mit javszeróni rajta mindig.
Holnap?

Éjjel egy hidegfront érkezésével fokozatosan északira fordul a szél, a Dunántúl északi felén meg is erősödik, a Tiszántúlon ugyanakkor reggelig gyenge marad a légmozgás. Vasárnap reggel a keleti országrészben már lehetnek hózáporok, másutt változóan felhős lesz az ég. A Dunántúlon viharos, északkeleten erős lökések kísérhetik a szelet. A legalacsonyabb hőmérsékletek -4 és 1°C között várhatóak. Napközben a felhőátvonulásokból elszórtan, de főleg a Duna-Tisza-közén számíthatunk hózáporok kialakulására, ám némi napsütésre is van kilátás. A Duna vonalától nyugatra erős, többször viharos lesz a szél, de a keleti országrészben is élénk, időnként erős légmozgás valószínű! 2-7°C-ig melegszik a levegő.
,
Én se sajna, me' Tokaj mellett voltam melót intézni-egyezkedni.
Maj lehet holnap.
Az tuti
Na de a faszt érdekli,hogy mi történik a betonon
Ma voltatok kint,nekem sajna nem adta ki időileg
Megvagy Te is hawer? Tán egy éve lehet, h nem írtál ide.
Persze, szempont az óccsóság is .
Annak a dunlopnak a bótiúj árától bittos én is kifeszűlnék.
Pedig van talán még E betü is benne.
Szasztok
Az nagggyon fasza de én egy sima utcai gumáról beszélek,ami tizenezerbe kerül ráadásul
Akkor ha aztmondom, h a dunlopnak olyan esőgumája van, h tavaly Bgyarmaton szakadó esőben volt az időmérő. Utcai lezárt pálya , fúllpocsolya midenhol, ennek ellenére kanyarból kigyorsításnál (ledöntve) 3.ban is stabilan felvette az elejét és hátul egy centit nem csúszott meg.
Betonyon azzal túrázunk
Azendúrója (k60,k76) fasza volt vízen is.
Elkapott az eső a mátrában de azért rendesen élvezhető tempót tudtam menni.
Mondjuk ez is relatív
Azzal nincs tapasztalatom, mer sose vót enduro gumim.
Azé', mert mint leírtam, se szárazon , se vizen nem jó.
Az emzés versenyzők viszont valóban istenítik a heidenau rsv tip gumát. Bajnokságokat nyernek vele, de még a pit-sumoban is sokan szeretik. Monnyuk nekem ott sem tetszett, mert a sawa sztem faszább.
Mondjuk az tény,hogy én csak az enduró gumáját ismerem.
Miért?
Ahan szóval erről lenne szó. Érdekes.
Köszönöm Zé!
Laci nem ér rá, mert koncertezik pont, de van nekem képem hozzá
laci csinálj már képet arról a gumiról!
Nekem is volt. Az a baj azzal a hejdenemjó szuperrénnel, h szárazon eltaknyosodik azér mászkál, vizen meg szart sem fog. Igazi esőgumi , az esés tutiszáz vele.
Az bíztató.
Áhh most jöttem be. Megjárattam a motort + megolajoztam, zsíroztam a forgó alkatrészeket.
Olyan jó benzin szagom van le sem veszem a ruhám, asszem ebben alszom ma.
visontán sok supermotos perecelt vele