Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hájj emberek!

- Apu! Hogy néz ki a lányok puncija? - Tudod kisfiam, szex előtt az olyan, mint egy éppen nyíló, harmatos, rózsaszín virág. - Aha! És szex után milyen? - Hát, nem is tudom, hogy mondjam... Láttál már bulldogot majonézt enni?
Haverom amit tőlem vett abban meg K.O. lett a főtengely, csapágysor és 1 hajtókar, és szintén K.O. a váltótengely is. Meg kell bele új vezérműlánc is.
Uhh máris boldog vagyok.
Facebookon megismertem egy kölköt akinek volt egy ZXR 400-a amit én megakartam venni. Ugy volt hogy vagy a gixer vagy a zxr.
A lényeg az hogy jó hogy gixert vettem meg mert az a zxr henger hibás volt. Körömnyi nagyságú lyuk volt a hengeren és forralta a vizet. fémragasztóval lett betapasztva a lyuk.

Szóval Köszönöm istenem hogy gixi lett!
speedway liga dodatek druzyny 2010
most fedeztem fel...próbáljátok ki..jó játék
Lehet az..de nem azért. Itthon legtöbben így szólítanak, csak már untam. Ezt jobban szeretem mostanság
Uhhh csááááá!
Ugy bekajáltam mindjárt hányok!
nekünk akad eggggggy
gyerekes volt?
há má untam a jocokát
há Jacek lettél, hirtelen nem tudtam kiez
Lehet, csak felesleges
Szerintem te a váltóolajra gondolsz mert 2t-n nem tom h cserélsz olajat:)
Le akarod cserélni a motorolajat? Minek azt? Majd ha kifogy töltesz bele. De amúgy motorolajból ilyen motorokba szerintem a legjobb a Repsol Moto 2T
Sziasztok Lenne egy Kérdésem Aprilia af1 50 be le akarom cserélni a motorolajat Milyet vegyek bele? Jóó minőségüre gondolok:)
itt is.. hónap megyek egy kis karikát ha leszakad az ég akkor is
nem olyan vicces..az eccer5 régen vót asszony járja a nyakam
nemvolt nagy pörgés remélem ideér az olvadás holnap, tiszta jég minden még itt a világvégén felénk
estét!
na visszaolvasok gyorsan, rég jártam erre
Jó neked Engem most gyötörnek a nők...
Én meg szobába vagyok.
Menj le négykézlábba, tegyél úgy mint a kutya, oszt adjad neki készítsd a kis kutyákat.
Gondbavagyok baszki
Ismerősnek van Kaukázusi, csak enm tom, hogy kan vagy szuszka
Kell 1 kan kaukázusi. :)