az a gond hogy már kinőttem,és jó lenne valami nagyobbat erősebbet beújítani! nagyon fáj a fogam Bugic motorjára! valamivel pörgősebb,erősebb gép, terepen jól muzsikálna!
a régi swift kb egy kategória az f astrával ( mert én F ről beszélek)
még mi előtt félre értenénk ez egy 1994es hengerenkénti befecskendezésű 1.4es 8 szelepes opel
honnan tudom? keresztapámnak 1.4-es astrája van...közel nem gyorsul úgy mint az ignis...sőőt a suzihoz képest lomhának mondható..pedig nem egy leharcolt állapotú
Még egész jól megy, a mi 1.3-as suzukink nem megy ennyit, 200 volt a mondjuk gyorsulásba jöhet (majdnem) akármilyen astra Mondjuk a fogyasztás nem igazán baráti
Konkrétan ezt nem. De egy ismerősömnek tök ugyan ilyenje volt, még évjáratban is majdnem, csak narancs színű. Véleménye: nagyon kicsi hely van benne, 2 testesebb ember beleül és már szorongnak. Ahoz képest, hogy sportos kocsinak lett csinálva, nem igazán sportos ahogy megy. Nem egy erőgép, mondjuk megbízhatónak megbízható volt, mert míg nála volt semmi baj nem volt vele.
olvasom,mennek itt az intrikák :)
joci525 hiteget,vásárolgat össze vissza? :O
jól megy sora biztos meg is teheti,van pííííz a háznál :D amúgy nem tudom mi a gecinek kell neki már a tunyingos fék,mikor ki se használja szerencsétlen gép teljes tudását
Vágom vágom!
Hát nem volt baráti tőle!
Én is emlékszem hogy nagy vita volt, valami rémlik!
Kis suttyó meg felteszi még egyszer hogy lájkolják, mi értelme van azt ne tudom.
DE-MK
Debrecen, Ótemető utca
A matek 3 félév + 1 szigorlat, na ez szopás a legjobban a suliba... aki ezen túlvan az nagy eséllyel mérnök lesz a végén...
mint én
helószijasztok
a régi swift kb egy kategória az f astrával ( mert én F ről beszélek)
még mi előtt félre értenénk ez egy 1994es hengerenkénti befecskendezésű 1.4es 8 szelepes opel
te megülöd a hatnegyvenet?
Mondjuk nem tudom a kis tigrisek mennyibe mennek, de ocsó szerintem!
joci525 hiteget,vásárolgat össze vissza? :O
jól megy sora biztos meg is teheti,van pííííz a háznál :D amúgy nem tudom mi a gecinek kell neki már a tunyingos fék,mikor ki se használja szerencsétlen gép teljes tudását
Felvettelek msn-re majd ha fent leszel fárasztalak még ezzel kapcsolatba.
Én meg szerintem mekkkk aludni.
na jóiccakát!
Hát nem volt baráti tőle!
Én is emlékszem hogy nagy vita volt, valami rémlik!
Kis suttyó meg felteszi még egyszer hogy lájkolják, mi értelme van azt ne tudom.
Jó volt azért Laci!
Debrecen, Ótemető utca
A matek 3 félév + 1 szigorlat, na ez szopás a legjobban a suliba... aki ezen túlvan az nagy eséllyel mérnök lesz a végén...
mint én