Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha megtalálsz iwiwen megtalálod őt is, hajrá
10e
Szemre bizony Majd Gabi megmutatja ha akarja..
No oszt szemre való E lássuk . .
és amír nem tudod ezért 5 ezerért ide kell adnod a bukódat
17 leszek nyáron te vínember teeee
18 lesz ősszel, azt nem tudom te hány vagy te tejfogúú teee
tudom..szoktam látni..na meg mikor mentem a felfogatókért akkor is ő jött ki...azt se tod, hogy hány éves baszki? amúgy sztem 2-vel idősebb
jaja, halottam, amm hugom is odajár a brassaiba, 1 évval idősebb töled, vagy 2vel
hát ja..csak most vagyis 2013-tól 2 emelt érettségi kell ahoz, hogy fősulira/egyetemre mehessek...szal inkább hanyagolom szerintem..
nem vészes, jött más is brassaiból meg barossból is és úgy is elvégzik, csak kicsit többet kellett tanulniuk
ja...de mivel én nem a mechwart-ba járok így nehezebb lenne...szerintem marad a rendőrség..aztán ha az nem jó MAMI motorszerelő..aztán majd elsz valahogy..
nem kellett olyan sokat, mert a mechwartba belénk verték úgymond a szakmát, ezért egyetem mellet heti 2 napot diákmelóztam is folyamatosan, ebből finanszíroztam eddig a kis költséges hobbim de mostmár azért futni fogja jobb dolgokra is
sokat kellett tanulnod? vagy ki lehetett bírni? már teljesen elbizonytalanodtam, hogy mit is akarok tanulni ezután igazából..
imádom de késöbb el akarok végezni vmilyen motorszerelőit is, mert az is érdekel, csak abból nehéz megélni, de szeretem bütykölni a motorokat
szakközép Mechwart, egyetem: DE-MK (Műszaki kar)
Az jó, akkor jó szakmát választottál. Szereted is amúgy?
Gratula!
Am hova jártál suliba?
és köszönöm a gratulácijókat srácok
nem hát, de ha nem is lenne semmi, 2-3 hónap alatt akkor is találnék, tudod nagyon keresik a gépészeket mostanság....
hát arra még várni kell de emellé szivesen vennék egy sv 1000-et majd 2-3 év múlva ha nem 1000 lesz még akkor egy liter benya....
Vmi iesmi idomosat:
Az remek. Csak hülyéskedtem én, de gondolom nem vetted komolyan, nem vagy te olyan.
Gratula főnix fúúú akkor te kő gazdag leszel lehet egy csomó motorod
hát feb1-től megyek dolgozni, oda ahol eddig voltam, csak mérnökként, és nem minimálbérért elárulom
Gépész büszkén tedd életed erre..........

Gratula!