Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula!
Akkó mosmán dógozóba járasz állandójan?
Most már akkor mehetsz közmunkára minimál bérért.
hááj,
mérnök lettem, vagy mi
Kedves Körtisz!

Köszönöm az elismerő szavakat....
Gondolom neked 22-évesen sokkal nagyobb tapasztalatod van az üzleti életben és az új motor értékesités terén.
Az elmúlt 11-évben több mint 900db új motorral a hátam mögött hidd el tudnék neked mesélni ügyféltapasztalatokat!
Soha! Mondom mégegyszer Soha nem tudsz mindíg minden ügyfélnek megfelelni, annak távlatában főleg,hogy van aki 30.000.-Ft-kedvezményért inkább elment Győrbe motort venni....

Ha már Nyíregyházát hoztad szóba,mindekinek a saját joga eldönteni hol vesz motort,de az elmúlt évek tendenciája azt bizonyítja,hogy mindíg kb ugyanannyi motort adtunk el mi is Nyíregyre vagy a környékére mint ők ide a környékre,és ez így is lesz mindíg.
Úgy gondolom ebben nincs semmi kivetnivaló,ha neki van olcsóbb akciós modellje vagy oda adja ár alatt az az ő dolga.....
Sajnos amikor esetleg az adott szituáció miatt mi is beszáron kínálunk egy motort és az ügyfél már úgy jön be,hogy beszár alatt még minusz 400.000.-el kínál érte kevesebbet akkor szerintem neked sem lenne őszinte a mosolyod!
De még mesélhetnék egyéb nem túl publikus dolgokról amibe valószinűleg te sem látsz bele.
Úgyhogy ha gondolod rengeteg szabadidőd eltöltése végett várlak bármikor szeretettel akár több napra is,hogy láss bele a mindennapjainkba,költségeinkbe,fennteartási és egyéb szinten ebbe az életbe,majd ezután alkoss kritikát bárkiről!

Személyes üdvözlettel:
Lénárt Zoltán
Power City Suzuki
Jó reggelt!
Én személy szerint nem aludtam semmit!
1 órakor mikor már elpilledtem volna, hallom hogy a kaput veri valami de nagyon.
Hót idegesen kimentem.
Hát nem a mi kis cuki németjuhászunk állat kint az utcán.
Na mondom ez oda volt szukázni! Betesékeltem.
Spurizott is a házába azonnal ezzel a magatartással utalva bűnösségének mértékére.
Vissza ballagtam aludni de már nem nagyon tudtam.
itt Debrecenben a suzukinál egy rothadék emberek dolgoznak,nem1 ismerősöm vett inkább Nyír1en motort!
A faszért kell ilyen korán kelni
Emán nem..Ez megállt mint a hal szeme..biztos azért mert nincs benne kompjútör Asszem itt a sm-on is volt akinek gondja volt az mv-vel.
jóccakát
holnap szidjon mindenki délelőtt
Iccakát!
Sokat olvastam róluk nagyon heves mérsékletűek.
Na fel lett állítva a diagnózis..Valószínű nincs benne kompjúter
Nyíregyházán is megszűnt a kawa épp azt akartam tőletek kérdezni h a debreceni üzemel-e?
Velem eddig nagyon készségesek voltak eddig akármikor voltam ott. Bár a legutóbbi vásárláskor, mikor vártam a telószimeringre egy hónapot, akkor inkább visszamondtam a rendelést és máshonnan vettem. Igaz ott beszállítóval volt baj akkor.
Érdekes,hogy akárhányszor vettem motort a hozzáállással debrecenben szinte csak a gond volt,tisztelet a kivételnek(nálam ezt powercity-ék jelentették).
Akármikor nyíregyen voltam ott emberközpontúbban álltak hozzám,persze az ajándékokat nem nagyon kellett zsebre rakni.
hát akkor annyi, a lényegen nem változtat, itt már nem éri meg új motorok eladásával foglalkozni, mert kutyának nem kell hozzáteszem nekem se kéne új
nincs az pár éve,de 1 az van,mert akkor vittem a gépet szervizbe é még akkor nem adták vissza a ktm kereskedési jogát!
árulnak még cuccokat,de csak 1-2 dolgot,ami raktáron megmaradt nekik,és szervizelnek is mert maradt olaj/olajszűrőjük.
jah és KTM se már pár éve
az jó, mostmár se aprilia, se kawasaki nem képviselteti magát debrecenbe.. menekülnek a motorszalonok
ühm...megszüntetek miért te mit képviseltél ott
Megszűntünk. Vége..
Legközelebbi boltok:
-Miskolc
-Nyíregyháza
Na jó azt se mondanám,hogy rohadékok de elég furcsán álltak dolgokhoz ennyi
Persze...ez egyértelmű, hogy az a dolga, de tapasztaltunk motorvásárlás közben oylat is, hogy le se szartak minket..
Én csak ennyit tudok, hogy velünk ott és akkor rendesek voltak...attól még lehetnek rohadékok...