Köszönöm az elismerő szavakat....
Gondolom neked 22-évesen sokkal nagyobb tapasztalatod van az üzleti életben és az új motor értékesités terén.
Az elmúlt 11-évben több mint 900db új motorral a hátam mögött hidd el tudnék neked mesélni ügyféltapasztalatokat!
Soha! Mondom mégegyszer Soha nem tudsz mindíg minden ügyfélnek megfelelni, annak távlatában főleg,hogy van aki 30.000.-Ft-kedvezményért inkább elment Győrbe motort venni....
Ha már Nyíregyházát hoztad szóba,mindekinek a saját joga eldönteni hol vesz motort,de az elmúlt évek tendenciája azt bizonyítja,hogy mindíg kb ugyanannyi motort adtunk el mi is Nyíregyre vagy a környékére mint ők ide a környékre,és ez így is lesz mindíg.
Úgy gondolom ebben nincs semmi kivetnivaló,ha neki van olcsóbb akciós modellje vagy oda adja ár alatt az az ő dolga.....
Sajnos amikor esetleg az adott szituáció miatt mi is beszáron kínálunk egy motort és az ügyfél már úgy jön be,hogy beszár alatt még minusz 400.000.-el kínál érte kevesebbet akkor szerintem neked sem lenne őszinte a mosolyod!
De még mesélhetnék egyéb nem túl publikus dolgokról amibe valószinűleg te sem látsz bele.
Úgyhogy ha gondolod rengeteg szabadidőd eltöltése végett várlak bármikor szeretettel akár több napra is,hogy láss bele a mindennapjainkba,költségeinkbe,fennteartási és egyéb szinten ebbe az életbe,majd ezután alkoss kritikát bárkiről!
Személyes üdvözlettel:
Lénárt Zoltán
Power City Suzuki
Jó reggelt!
Én személy szerint nem aludtam semmit!
1 órakor mikor már elpilledtem volna, hallom hogy a kaput veri valami de nagyon.
Hót idegesen kimentem.
Hát nem a mi kis cuki németjuhászunk állat kint az utcán.
Na mondom ez oda volt szukázni! Betesékeltem.
Spurizott is a házába azonnal ezzel a magatartással utalva bűnösségének mértékére.
Vissza ballagtam aludni de már nem nagyon tudtam.
Velem eddig nagyon készségesek voltak eddig akármikor voltam ott. Bár a legutóbbi vásárláskor, mikor vártam a telószimeringre egy hónapot, akkor inkább visszamondtam a rendelést és máshonnan vettem. Igaz ott beszállítóval volt baj akkor.
Érdekes,hogy akárhányszor vettem motort a hozzáállással debrecenben szinte csak a gond volt,tisztelet a kivételnek(nálam ezt powercity-ék jelentették).
Akármikor nyíregyen voltam ott emberközpontúbban álltak hozzám,persze az ajándékokat nem nagyon kellett zsebre rakni.
nincs az pár éve,de 1 az van,mert akkor vittem a gépet szervizbe é még akkor nem adták vissza a ktm kereskedési jogát!
árulnak még cuccokat,de csak 1-2 dolgot,ami raktáron megmaradt nekik,és szervizelnek is mert maradt olaj/olajszűrőjük.
Persze...ez egyértelmű, hogy az a dolga, de tapasztaltunk motorvásárlás közben oylat is, hogy le se szartak minket..
Én csak ennyit tudok, hogy velünk ott és akkor rendesek voltak...attól még lehetnek rohadékok...
Akkó mosmán dógozóba járasz állandójan?