Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhh dehogy.
Ha ki is próbálnám rajta valaha akkor is csak finoman nehogy lapjára tegyem.
1 az mert ritka darab és nem ezt érdemelné, de végülis ez bárhol megeshet de itt valjuk be esélyesebb határainkat feszegetve.
2 ebből a ritkaságából fakadó alkatrész hiány hazánkban!
pályán próbáltad már?
én már lecserélném ha tehetném!
Nem azért mert nem jó a gixxer, sőt imádom még kockáztatom azt is őlni tudnék érte!
CSak Vonzzzz a köbcentik végtelenje mint oly sokakat.
De igazából tapasztalatlan vagyok még azokhoz a vasakhoz amit én akarok ezért még gyűjtöm őket.
De a következőt 2-3 év múlva tervezem és az vagy 750-es lesz vagy 1000-res.
te meddig tervezed még hogy marad a 400as?
értem na amjd ha aktuális lesz akkor komolyabban elbeszélgetünk róla..amúgy én is ott körül gondoltam
hát úgy mondom hogy most 400ért hírdetem majd, aztán abból már nem sokat engedek főleg ha adok hozzá mindent ami van
big - big
jaja tiednek mennyi gondolnál reálisnak?
akkor teljesen jóóó
hát az nagyon jó...150-160-ért már vannak nagyon zsírkirályok..az enyémet már nem igazán lehet annak nevezni
ha 130ért elmegy így az sztem jó, bár nem igazán vágom hogy mennek ezek
osztálytársam így ahogy van adna érte 130-at..ha kicsit rendbe rakom 15-ért eltudnám szerintem, de lehet odaadom nyár végén osztálytársamnak vagy 130-ba..nem tudom, kéne még egy másik csávónak is, ő is ott körül adna érte
vadállat vagy
amugy a dt-t mipénzbe lehet elpasszolni?
úgy csak rosszabbul jársz mert akkor meg leütlek és úgy hozom el..lábműtét után gondolom nem szeretnél koponya műtétet is
akkor behozom inkább a szobámba
úgyis az enyém lesz..ha nem adod el akkor meg egyik reggelre csak úgy el fog tűnni..
hát ez is igaz akkor maradjunk annyiban hogy bármi megtörténhet
addig kuporgatsz össze egy kis pénzt úgyis..meg ennek az ára..és venni fogsz te nagyobbat tudom én, hogy ez lesz a vége
hát ha minden terv szerint megy, akkor addigra már műtve leszek és onnantól mehet a fokozatos terhelés
na...nehogy már bazdmeg.. pont mikor én megvenném akkor nem adod el?
hát ha addig nem viszik el, sztem már else adom
tudod mit? had álljon idén őszig..már megyek is érte mihelyst a kezemben lesz a pénz
nem nagyon, de beláttam hogy mivel alig használom annak se sok értelme van ha itt áll. aprópénzért azért nem fogom adni, akkor inkább maradjon.
mert mostmár nagyon el akarod adni?