ez egy végeláthatatlan vita.. a lényeg ne nézzetek való világot mert elferditett valóság, azt mutatja be hogy kurvának, buzinak lenni jó, ne egyetek meg minden szart ami tele van mérgekkel , rtl meg tv2ből a mocsok ömlik. geronazzo paplanszáj vén kurva makfejű fekete pákóval, ez kell..
legyetek egy kicsit magyarok
Bocsi idegen vagyok itt nálatok.
Egyetlen probléma van ,nincs az az ember,és politikus aki nem úgy gondolja hogy az ő zsebe legyen tele,aztán akármi történik neki már nem lehet baja.
De mikor valakinek tele van a zsebe újabb életszinvonalat szokik meg,amihez ugye megint csak több pénz kell és ez így megy a végtelenségig.
Ezért hát lassan,de biztosan csúszópénzecskékért eladódik az egész ország.
És pár száz ember fosztogatását végignézi 10 millió másik (köztük én is )
Jó, ezek számok meg történelem. De ez mit sem változtat azon, hogy én szeretek itt élni, szeretem az országot, szeretem ezt az egész környezetet ahova születtem. És továbbra is fenntartom hogy nem az országot kell szidni amiért az életszínvonal szar, hanem azokat akik az életszínvonalat idejuttatták.
Hát az országot is minősíti a vezetőség!
Amilyen a mozsdó olyan a törölköző.
Lehet szép felőlem ha itt ilyenek az élet feltételek.
Ha tehetem meg tehetném elköltöznék én is a farancba.
LENNE HA:
Nem lennénk eladva
Nem lenne elbaszva az egész ország
és nem utolsó sorban nem csatolták volna el anno:
Elcsatolták Magyarország területének 67,2%-át, lakosságának 58,4%-át.
Az erdõk 88%-a, a szántóföldek 61%-a, a mezõk 78%-a, a legelõk 74%-a került a határokon kívülre.
Elveszítettük a vasútvonalak 62%-át, közútjaink 65%-át.
Megfosztottak ipari termelésünk 88%-ától, vas- és fémiparunk 50%-ától.
Elvették arany-, ezüst- és sótermelésünk 100%-át.
A kukoricatermés 69%-a, búzatermés 55%-a az elcsatolt területekre esik
Egyetértek veled. Csak az a baj, hogy sok ember így is alig tud meg élni, ha elveszti a munkahelyét éhen hal. Nem most kellene elkezdeni agyalni, hogy hogyan lenne jobb...10-15 évvel ezelőtt kellett volna, de eladták az országot, így ti is, de főleg mi szopunk, akik még ezután próbálnának élni.
A megalkuvó még inkább jobb kifejezés rá.
Az általam ismert összes ember, hajlandó mindent eltűrni, csak h cserébe megtarthassa a munkahelyét, az eddig összekuporgatott vagyonkáját, rosszabb esetben a személyes "szabadságát".
A böszme egyben nem hazudott. Akinek itt nem felel meg , az költözzön máshova. Sokan éltek is vele és sokan élni fognak, mert itt ebből a szarból nem lesz kilábalás.
Sajnos ez egy gyáva nép. Összefogás? Ezt a szót még nem is ismerik sokan. Én amondó vagyok, hogy innen menekülni kell, de minél gyorsabban. Úgysem lesz változás SOHA
Ez 10 éve is nyilvánvaló volt. akkor sem tett ellene senki semmit, most pont úgy senki sem fog. A magyar pórnép szeret rabszolgasorban tengődni. 500 év alatt hozzászokott.
ezek a szarok butitják el az embert, ölik ki a magyraságot belőlünk, és takarják el mi folyik a háttérben