Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor vasárnap gépelünk vmerre?
estét!
beröffentettem már a gépet hogy megy-e még, jelentem megy
gyorsuljon az olvadás, mert az utcánk most úgy néz ki hogy van egy réteg jég és áll rajta a víz
Estét
há oszt mit akarsz te azzal? nem neked való már az
találtam ebay-en egy 2006-os KTM 65sx-t 12 fontért.
igaz még van 9 nap licit végéig... dehát 320 mirfűdre van....
nem rossz, bár szerintem sercegős nikollal, meg timbalandi bácsival a scream-be jobbat nyomnak
Birom az http://youtu.be/bHVQXMCux78 köze nincs a sporthoz mert még ütnism tud ugy mintha köze lenne.

De azért lenyomnék vele egy menetet.
Dikk!

ühüm emlékszem kedves!
Agresszív Kismalac sétál az úton, hátán egy táskával, odamegy hozzá egy idegen és megkérdezi: -Elnézést, ez a Deák Ferenc utca? -Nem B-zd meg, ez az én cuccom!

nap vicce - facebook - nocomment
nimán Killer
emlékszem még eztet én linkeltem be ide anno
Nimá nünü!
a legjobb amit eddig láttam

hát ez kííííííííííííííísz!
Na mind1, majd jön Laci a műfaj jeles képviselője. Ezt a figyelmébe ajánlom.
alkesz
Ez a szép rajt nem az amit lámpánál művelünk!
Jaja. Adni kell a minőségre, csak az a baj, h az ánusznak télleg csúnyán odatesz.
áhhhhh mindenki tudja, hogy annak fosás a vége!
Még régen egy cimborámmal versenyeztünk ki bír többet inni étolajból. 2 kortyot bírtam lenyelni azt is majdnem kihánytam, no de majd később........ujujj ment a mérges macska effekt......ffffffffff Szal ha egy mód van rá ne igyatok étolajat.
Amúgy meg olajból a legjobb a Vénusz, bárki bármit is mond!
Az igen komoly lehet!
Értelek.
Az, de láttam már egyébként ilyen állatforma embert.
Am , frankón mondom, ha lenne pénzem , megvenném, de válságkezelés van most nálam is , csak arra költök , amire feltétlenül kell.
Az nagyon durva lenne.
Hát én , mikor olajat cserélek , úgy szoktam, h amit leeresztek az egyikből, azt töltöm a másikba, a másikból meg az egyikbe. Ezért sose kell olaj