Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvan Roli. Úgy intézzed, hogy ne kelljen csinálni semmit.
degáz nem az, hogy nagyon erőltetted? megmelegítetted egy kicsit?
Háj nünü azt a.... há hogy hogy.... am volt egy ilyen gondolatom a kikörözöttesbőlkifolyólagosan nem is tudom mit mondjak.... minden jót....
megjött a markolatom, a bal oldali fasza de ami a gázmarkolatra megy megrepedezett már egyböl mikor felhúztam a rák egye meg
Jocokahh most lehet én is tok menni vasárnap tankira, rem nem kell csinálni semmit itthon.
hájastészta
Ja bocs..látom a vasárnapot...nekem okés. Valaki még? vasárnap tanki?
áhh nem veszek crossgumit, utána meg nyárra vehettem volna utcai gumikat..inkább vettem hátra egy olyan enduró gumit mint amilyen elől van..meg voltam vele elégedve, vizes füvön sem csúszkál nagyon, ha megjön szerdán szerintem aznap fel is dobom, azt utána mehetünk felőlem..hétvégén ráérsz?
nah hogy állsz már a crossosítással?
vasárnap mehetnénk egész nap Tankira!
Csáó! Beszéltük azt a gumit. Már tárgytalan, vettem újat, azért köszi
19.-én 9-re megyek be Debrecenbe max akkor lenne jó..mert én 4-5 körül már nem vagyok bent...akkor nekem tök8, mert bárhova tudom vitetni anyámmal..
délutan vki bóde?
a 2. verzió... kemény mi?!?
utólag is boldogat az asszonyodnak.... úgy emlékszem Aliz nap volt... bár.... kicsit sok volt a jéger, meg a pezsgő, meg a bor
Mi van E?
Bekötöttík a netet?
V megléptél a háztúl?
Ott van a 47esen az első benyakútnál. Te is voltál arra?
Odateszem a kocsiba. Reggel 8-9kor szoktam Debiben lenni, aztán meg du 4-5 körül. V monnyad hova vigyem?
cső
volt ma gurulás fiúk?
Bocs, ezt nem láttam, hogy írtad... sajnálom... egyébként, hogy máskor ilyen ne történjen: 06203112541... voltál valamerre?
email ment Balu
Estét! Valakinek? MITAS: 80/100 és 90/90 21col!
Csákány
Na már lépek is, reggel4-kor kelés!

Csövi Nóóóóóóóbbbbbiiiiiiiii