Ma kik motoroztak? kerek 17:30-kor érkeztek Hajdúszoboszló felől Debrecenbe, a Penny Market előtt piros lámpát kaptak és előtte izomból verték...... Kék R1 talán 03-as, és egy Gsxr K4-5-ös 600-ra tippelek aztán talán Kawasaki, zöldet kaptak/kaptatok és a Gsxr-es lábtartón állva kerék... aztán az utolsó is, meg előtte a lámpánál beszélgettek amíg a 3. társuk meg nem érkezett!
A Penny Market parkolóban voltam....
Leírhatatlan az én szemszögemből milyen igazi filmbe illő jelenet volt!
csa
na az otlet kurva jo....es mek is....de valszeg lesz dec4en is HBME szervezesben ahoz lenne kedved?v masnak?mert en aznapra is kertem szabit csak el kene menni oda is ha az ido engedni fogja.....csak eso ne esssen mas nem szamit...
nos emberek mikulás guruláshoz dukál mikulás ruha is remélem minél többen abban leszünk tescoban 1600ft van szett szakáll sapka felsö meg nadrág még öv is:D szinte modnhatni kötelező ebben jönni :) gyülekező 6. án előreláthatólag a bodénál , idöpontot még nem találtunk ki de már lehet venni a mikulásruhákat:D tescoba bemész nyomsz egy balost aztán jobbra ott van sok ilyen karácsonyi cucc annak a sor végén a bal oldali sor végén készüljetek emberek!
A Penny Market parkolóban voltam....
Leírhatatlan az én szemszögemből milyen igazi filmbe illő jelenet volt!