Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma kik motoroztak? kerek 17:30-kor érkeztek Hajdúszoboszló felől Debrecenbe, a Penny Market előtt piros lámpát kaptak és előtte izomból verték...... Kék R1 talán 03-as, és egy Gsxr K4-5-ös 600-ra tippelek aztán talán Kawasaki, zöldet kaptak/kaptatok és a Gsxr-es lábtartón állva kerék... aztán az utolsó is, meg előtte a lámpánál beszélgettek amíg a 3. társuk meg nem érkezett!
A Penny Market parkolóban voltam....

Leírhatatlan az én szemszögemből milyen igazi filmbe illő jelenet volt!
még most száltál le a vasról, és már a holnapi napon agyalsz? ez már függőség .
Jóvan haver, majd csörizlek ha ready vagyok
oks,,, én olyan 10 körül kijövök.. akkor már jó idő van
Áááhháááá,hát de miis
Akkor majd holnap kitalálunk valaMIT?
Köszi, hogy írtál sms-t, de nem tudtam menni.. tegnap kicsit sokat ittunk és egész nap fekszem... de holnapra már jól leszek... mehetnénk valamerre,,
lassan kész a gép,mehetünk csapatni!
Na mi lesz holnap haverek.....
hali kop lefosom a bokám... . .
Fasza
Jajaaaaaa !

Hali a mán jó .
Szeva!
Igen nekem is kb.: 8 e lesz egy évre!
Ez már barátibb így!
aha
:))))
De mennyi az utazó sebesség?
dehogy nem
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni h a tokaji túrára 125-ös gépek nem mehetnek?
kössz az infót.
Be kell szerválni egy olyan rucit.
Kassain nem Shell, hanem Agip... asszem
csa
na az otlet kurva jo....es mek is....de valszeg lesz dec4en is HBME szervezesben ahoz lenne kedved?v masnak?mert en aznapra is kertem szabit csak el kene menni oda is ha az ido engedni fogja.....csak eso ne esssen mas nem szamit...
nos emberek mikulás guruláshoz dukál mikulás ruha is remélem minél többen abban leszünk tescoban 1600ft van szett szakáll sapka felsö meg nadrág még öv is:D szinte modnhatni kötelező ebben jönni :) gyülekező 6. án előreláthatólag a bodénál , idöpontot még nem találtunk ki de már lehet venni a mikulásruhákat:D tescoba bemész nyomsz egy balost aztán jobbra ott van sok ilyen karácsonyi cucc annak a sor végén a bal oldali sor végén készüljetek emberek!
Ajándék hétvége az égiektől, 14-én, vasárnap gurulj velünk Tokajra!
Útiterv: Debrecen, Nyíregyháza, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Nyíregyháza, Debrecen (kb: 200 km)

indulás 9:30 - Kassai úti Shell benzinkút
pihenő: Tiszavasvári, Shell benzinkút (80km)
Érkezés vissza Debrecenbe: ~15:30 óra