Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tiszaszippi

4és fél perctől tórárettérőű...

Hát nics mit,tudod,haverek...
Háj
Semmi. Az asszony rámparancsolt , h vigyem el motorozni.
Szevasz E
Níztem is , h mi ez a kannibálbanda itt, de miután láttam , h van ismi köztük, mondom , akkor most ezekkel maradunk
igen voltunk
Én is csak azt mondhatom hogy jóó túúra voolt!
voltatok a bodenal is?
azt mondjak lattak egy "idegen bandat" es "bosszankodtak" h nem csatlakoztatok....en is kesobb mentem ki...
szeva kopi kár hogy dolgoztál jó kis túra volt z-vel találkoztunk ő jöt is polgárig remélem haza értek ők is 23-mocival voltunk
Tátárátááttá, kössz hogy kinéztetek a Corahoz haverek :)
köszike
robesz en benne vok
bordasi@citromail.hu
ha irsz teloszamot emailra hivlak.....es mehetunk oda is akar....
Sziasztok! Megyünk ma valamerre? Nyíregyiek 11.45-kor találkoznak.. nem jönne valaki... Vagy bármi jó lehet nekem..
ma merrrre?
mennek en is de melonak most lett vege...
jóóó kis kép.... . nekem is van egy rakattal lőjem fölfele.... . .
Köszi Kopasz!Sajnálom ,hogy nem tudsz jönni .Jó munkát és kitartás!Majd legközelebb hátha összejön.Szeva
igazigaz.............
Szeva, Jani'
' nekem sajna melóznom kell....
.... De nektek széles utat kivánok........( üdv, Malának meg minden Ny1 motoros srácnak ).....
fuuu de vagány vagyol....
Szevasztok szomszédok! Jösztök velünk egy kis karikára? -mert ebben az esetben arra fordulunk és csatlakozhatnátok-ha van kedvetek Előre is köszi a visszajelzést!Jó mocizást mindenkinek!
szeva, mi zu

én is előveszem a vasat és megyek egy karikát
mármint a kocsit és hútok melózni 1-2 órát........... .....
Reggelt .
Szevaaaaaaaa
Hátttttt ez van,,,,,,,
Kb. 120 km/h
tuti segítenek naon rendesek ahogy én megtapasztaltam.
Nem nem szerencsére itt vagyok közelben (Hosszúpályi, kb 15 km Debrecentől)
Debrecenben dolgozom és oda járok suliba is szóval mindennapos a bejárás de a motorozást még most kezdem és nem vagyok képben a boltokkal kapcsolatban

Köszönöm szépen a segítséget
Remélem szerencsével járok és nem fogják letépni a fejemet az eladók ha mégsem vásárolok a próbák után...

További jó éjszakát!
Üdv: Bodó