Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja akk ok de am nekem vagy 60-as lenne a jó sebesség mert nem eszik úgy olyan sokat. Am pércsen van egy sárga drz is multkor láttam?
Jaja rx-em van csak most egy kicsit legyengült szegény mert majdnem kijukadt a dugom:S de attol még megy am 80-as
nemtudom tudja-e, multkor velem jött ki, nemtudom meg tudta e jegyezni elsőre de gondolom megint majd lejösztök akkor hozzám elsőnek, pércsi vagyok
ez az rx-ed van ami a képeken van?
nekem egy ilyenem volt a drz előtt, és még most is megvan a pincébe
De am jocokah tudja az utat mert vele megyek?
Hát valahogy elszenvedek, vagy tolom ahol megállXD
jó kérdés, mert szombatra nagyobb esőt mond ugyhogy dagonya
OK köszi.
Remélem elmegy a gép, mert full sima a gumi majd két hét mulva veszek rá:S
kell a fasznak cross öltözet, felveszel vmi kényelmes meleg cuccot oszt jóvan, persze saját felelőségre...
nemtudom mikor megyünk, sztem 10 után menni kéne
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni h vasárnap kb mikor lenne tanki?
Meg kötelező oda cross öltözet mert nekem nemnagyon van?:S
gyere gyere, majd jöhetsz velünk, megyünk lassan h. tudj te is
estét!
jocokah, milyen gumit vettél és mennyiéé? lehet kinézek én is megint vasárnap, ha minden jól megy
Másnapos motorozásnál csak a részeg jobb
hehe, nem baj az, ott nem nézi senki sE, csak ne legyen crassh
igen másnaposak leszünk . . .
Osztán a buszon cipeljem hazafele? Majd pénteken összeütközünk, nekem addig ráér. vagy megmondod, hogy hun a telephely oszt kiugrok érte.
Helló, jössztök-E vasárnap egy kis Tankizásra-E?
Bennhagytam debibe a telephelyen , de ha mondod, h mék suliba jársz, akkor hónap bedobom a kerítésen, v csak simán odaadom a portásnak, h majd keresed szünetben.
ott a pont Zéé-nél úgy ahogy mondja... .
nekem nem repedt kui..de amúgy midn1 is mert fikkansz egyet azt úgyis szakad...vagy nekitámasztod valaminek...nem egy erős anyagú cucc...de gecikényelmes..
Drakulálok és sok sikert a továbbiakhoz!
Valaki azt mondta 1x, " jobb a tűzben égni mint a hugyban ázni".
alig alig nyomattam, meg be volt vizezve szóval csúszott is, a bal oldali sokkal nehezebben ment rá de az nem repedt meg, de az vastagabb is mivel ott kisebb a kormány átmérő... nem cseréltem össze mielőtt megkérdeznéd
Helloszija!
Megvan még a szimszony? Mert van most egy DT amibe simsont beszámolnának