Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. .
Szeva, Mala!
Örülök!
Hali meg hát 10 napos . köszi .
Cső Norbi!
Ezek szerint megvan a bébi!
Gratula, és minde jót nektek !
Csöö Naki!
Faszányos a technika,lassan elkészűl az endúró szett is,aztán lehet nyomni télen-nyáron!Ja és hogy megbántam -e?Nem nem bántam meg mert ez a motor egy adrenalin bomba,A közúti motorozás ezt nekem nem nagyon adta,túl sok volt a zavaró dolog!Kátyuk,trafik,idióta sofőrök stb !
Köszike!
mikepercsi ut......a benzin kut utan kifele kicsivel...
az merre van a povercity?
Hejj mikro vagy bent debrecenben? Ütközni kéne, mer kéne nekem az az első gumi amit montá'
először a póverszitinél ácsorgott aztán át telepedett Mikepércsre ...
20.a .
Cső Cimborák!Köszi Zé-nek és még pár debreceni kollégának a csatlakozást. Reméljük tetszett mindenkinek és talán tavaszra tényleg sikerül a két bandát összzehozni egy két közös gurulásra,túrára! Sajnálattal olvasom viszont,hogy mérőkocsi is volt. Merre is pontosabban? Jó lenne ha leírnád.Talán a 47-es kivezető?(Nem lenne jó évzárásnak ha küldenének valamit)Előre is köszi Sziasztok
Az vót neki a namenapi buli
Elfelejtettem főnök..
Montammá' h tapadás pont hu
Jövőhéten?
Nekem okés.
Háj
Ti honnan szoktátok venni a gumikat? Egyszer linkeltetek valami webshop-ot de elfelejtettem
Zéé akkor tejfakasztó oks
akkor lehet beszoptuk sokan....de csak nem tán
egy szíp Szkodábul csak ugy forgattak benyakut előtt... mikor jöttek a brigádok zemből te meg +forduztál .Mi is majdnem belefutottunk nyélen 1-2be, szerencsére észrevettem és mire mellé értünk már lelassultunk annyira hogy na a kutnál ácsorogtunk hawerral.
szevasztok

milyen az uj gép Harpi? nem bántad meg a cserét?
Miko? Kamera? Mi?
ami járja az járja...
Háá te meg tán a főszerepre hajtassz Karesz izegsz- FOROGSZ a kamerák előtt a mikén a hosszú fehérvonalon
Tá ez volt a névnapi ajándékja Alíznak ?
Ja bódog névnapot nekije !