Csöö Naki!
Faszányos a technika,lassan elkészűl az endúró szett is,aztán lehet nyomni télen-nyáron!Ja és hogy megbántam -e?Nem nem bántam meg mert ez a motor egy adrenalin bomba,A közúti motorozás ezt nekem nem nagyon adta,túl sok volt a zavaró dolog!Kátyuk,trafik,idióta sofőrök stb !
Cső Cimborák!Köszi Zé-nek és még pár debreceni kollégának a csatlakozást. Reméljük tetszett mindenkinek és talán tavaszra tényleg sikerül a két bandát összzehozni egy két közös gurulásra,túrára! Sajnálattal olvasom viszont,hogy mérőkocsi is volt. Merre is pontosabban? Jó lenne ha leírnád.Talán a 47-es kivezető?(Nem lenne jó évzárásnak ha küldenének valamit)Előre is köszi Sziasztok
egy szíp Szkodábul csak ugy forgattak benyakut előtt... mikor jöttek a brigádok zemből te meg +forduztál .Mi is majdnem belefutottunk nyélen 1-2be, szerencsére észrevettem és mire mellé értünk már lelassultunk annyira hogy na a kutnál ácsorogtunk hawerral.
Örülök!
Ezek szerint megvan a bébi!
Gratula, és minde jót nektek !
Faszányos a technika,lassan elkészűl az endúró szett is,aztán lehet nyomni télen-nyáron!Ja és hogy megbántam -e?Nem nem bántam meg mert ez a motor egy adrenalin bomba,A közúti motorozás ezt nekem nem nagyon adta,túl sok volt a zavaró dolog!Kátyuk,trafik,idióta sofőrök stb !
Nekem okés.
Ti honnan szoktátok venni a gumikat? Egyszer linkeltetek valami webshop-ot de elfelejtettem
milyen az uj gép Harpi? nem bántad meg a cserét?
Ja bódog névnapot nekije !