van tuti mert voltam bent kb 1 hónapja és volt minden féle. sőt még méret is van szentem. hova valósi vagy? amúgy ha messziről mennél van honlkapjukon telszám csörögj oda kérdezd meg.
Akkor szerinted lesz vandal sisak a Parillában?
Vagy csak rendelésre hoznak?
Legutóbb úgy jártam a Kokosportban (elvileg HJC választék van) és szerettem volna HQ1-es HJC-t de nem volt... Mondom akkor Fg15...azt mondja az sincs ide csak a 20000 Ft-os átlag sisakok kellenek menjek fel Pestre ott biztos van...
Pff mondom fasza...
A plexije párásodik? vagy annyira nem vészes?
Végül is nekem próba miatt kellene a Debreceni bolt
Tudok egy Vandal-t (fényes fekete) új 45000-ért neten és pont S-es ami nekem a fejméretem centi alapján de mivel nemvolt még sisakom meg azt javasolták mindenképp próbáljam föl mielőtt megveszem (de ugyebár neten rendelve nuku próba és vissza sem vásárolják ha rossz a méret) ezért gondoltam megpróbálom boltba és ha jó megrendelem neten
nekem spec 1r van bratyómnak vandal. mindketten naon elégedettek vagyunk a sisakkal. az enyém naon kényelmes, kivehető bélés. nem izzad a fejed bele, szerintem a menetszél se veszélyes, d gyűrűs, iridiumos plexivel istenkirály még napsütésbe is. plexije kicsit macerásabb levenni 1-2 másik márkához képest, de oan replikái vannak, hogy bepisils. csak ajánlani tudom. én is db-be vettem. van sok fajta típus, méret, tudsz válogatni. biztos találsz megfelelőt.
Érdeklődni szeretnék hogy tudjátok-e Debrecenben hol lehet Suomy Vandal sisakot venni? A Yamahában van sok sisak azt tudom de ott van Suomy is? Vagy még az RMC-t tudom de szerintem ott sincs Suomy
Légyszi segítsetek!
Vagy csak rendelésre hoznak?
Legutóbb úgy jártam a Kokosportban (elvileg HJC választék van) és szerettem volna HQ1-es HJC-t de nem volt... Mondom akkor Fg15...azt mondja az sincs ide csak a 20000 Ft-os átlag sisakok kellenek menjek fel Pestre ott biztos van...
Pff mondom fasza...
Végül is nekem próba miatt kellene a Debreceni bolt
Tudok egy Vandal-t (fényes fekete) új 45000-ért neten és pont S-es ami nekem a fejméretem centi alapján de mivel nemvolt még sisakom meg azt javasolták mindenképp próbáljam föl mielőtt megveszem (de ugyebár neten rendelve nuku próba és vissza sem vásárolják ha rossz a méret) ezért gondoltam megpróbálom boltba és ha jó megrendelem neten
Esetleg valakinek van Suomy sisakja? Valami vélemény róla?
Érdeklődni szeretnék hogy tudjátok-e Debrecenben hol lehet Suomy Vandal sisakot venni? A Yamahában van sok sisak azt tudom de ott van Suomy is? Vagy még az RMC-t tudom de szerintem ott sincs Suomy
Légyszi segítsetek!
Hát mittudomén
!
valamelyik este a mikén én villogtam az ezüst Leonnal
Kapkodjad csak.....