Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem bizsereg bezsong.......bar sztem nem akart bizsergest irni jol irtad
hát arra én is kkiváncsi vagyok, meg mikor beugrottam az utat, bár tuti h. csak az út közepéig de a crossosok átugrották az egészet mikor gyakoroltak...
meg nekedjön a lóóófasz Asszonta Ancsa, h mászunk. Jah meg mondott mást is. Sztem nagy lesz
debrecen agrar nagy vaslovak
nem vágom mien lovakról beszéltek...
tedd ki a napra. am nem tudom. de legalább próbálkoztál.
Én tudok pár csajt, aki még a kisütőst is elbassza.
Majd ha Tomi feltolja a videót és meglátod..majd akkor bizseregsz csak be igazán..
lógolni jo....de legjobb mikor csak nezed......
fel seggel mar fent vagy de a gravitacio erosebbb leesel a lovak labaig....aztan meg egy metert zuhansz arool a retkes koves dobogorol amin a lovak allnak.....meg jo h nem raktak oket magasabbbra
végignéztem a képeket és megint bezsongtam, h nekem télleg kell egy enduro
Áhhh csak sziplán szar.
Nem lett olyan jó íze mint vártam.Szeretem ha fűszeres meg minden.
Jah meg sülhetett volna még = nem lett ropogós.
éna Zé bergjével voltam így h. csak másszak fel, aztán nincs gond, persze amig le nem fullad, meer berúgni azt nem egyszerű
Hát ezzel vitatkoznék. Meg az étterem nem jó. Ott szépen kell enni Az nem fekszik Meg minek?:D
Áhh. Jobban jár , ha étterembe megy. Ócsóbból megvan.
mondta nekem is De nem baj. DRZvel úgy mentem, h felmásztam, fél seggel lelógva meg leér az egyik lábujjam, az meg pont elég, aztán góóóóóó. ÉS BAZIJÓ :D
De DRZre jobb felmászni, mint az agráros lókra xD Pedig szerdára az is tervben van
asse rossz. vagy keríteni valakit, aki megsüti
küki felült a motoromra, első mondata: bazdki, ez kúrva kényelmetlen... második: ez tuti nem lenne jó Szandrának, nem érne le a lába
há micsináltál? megégett? vagy csak szar? vagy mi van?
állj messze tőlee
ennek már mind 1.
szárnyas izesítő pórt kapott, foghagymát, só, bors..... oszt be a grill sütőbe.
Oszt semmi. mit basztam le nem tom.
É meg csípősszószt montam vóna , de ha van inkább pályinka, akkor az, a csirke meg a levesbe.
Értelek...
attól függ elefántfejjel számolunk-e
Én csak azt tudom, h vele nem jó sokáig trécselni, mert megfájdul a nyakam
tejfölt nyomjad rá, az mindenre jó, meg a csokiöntet
Vagy áztasd pályinkába