Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na maradtam en.....a picsaba....
Hétköznap éjszaka általában alszanak az embörök, emrt suli avyg meló van másnap...csak a jobbaknak nem..
Fúúú ti oszt tudtok karattyolni. Betűmérgezésem lesz mire mindent végigolvasok.
Hát mikór Zé -után mentem be a pályára aki a nagypályán volt, úgy nézet mintha ufó lennék.
akkor mindegy:D
Felkelek. Elsőnek a balábamat teszem le az ágyróll.......... vagyis nem mert az balábbaskelés lenne.....
Jajj dicsak more
alszok
azért vagányak voltatok, a crossosok csak néztek szerintem
Hááááá benne leszel a tévébe!
nem kell ágy, pörgök, nem alszok :D Am meg úgyse gyaloglok Balmazig. :D Koliban is csak van még hely xD Unit már bejártuk Beával, mikor kizártak a srácok xD

És többiek szerda éccaka micsináltok?
(nem túl részletesen....)
hát jah. mindenki pipiskedet két láb lent mindenkinek mintha valami egyensúly inga lett volna.
Vegyél enduróóóót
Én motoroztam is...am vett engem is a siratónál, meg csomószor..szal szerintem szereplő elszek...
dehogy csaj hülyülök.
legközelebb kajak elviszem a robikapánkat, legalább én is lazítok egy kis földet.
még a sportgépeket is vette, azt kellet volna venni h. jönnek befele sorba egyensúlyozgatva a homokon
A kis cseles...
Igen? Téged is vett?
tudod h ket ágyam van...(meg jo h irtam ekzetet)......de az egyik tele van de az enyem nagy Ágy
szerintem és fogok a legtöbbet szerepelni a vidin.
IMu is bennevan szerintem, azokat vette akik motoroztAK IS nem csak szereltek
ááánem akarom... megint nem fogok tudni aludni, és nem fognak már bírni.. kizzárnak a szobába, kereshetek másikat xD
Remélem én is benne vagyok a vidibe azért párszor... Nemcsakte....
Ha a vidit meglátja, bizseregni fog...nem gyengén..
Én láttam már olyat is hogy a két csaj a gázrózsát nem tudta begyújtani. NA az már valami.