Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

spec holnap en is melozok....de pl pont egy honap mulva szabad vok
egy idopontot kell keresni ami a tobbsegnek jo a kisebbseg meg alkalmazkodjon (nekem sikerulne )
Ja még mindig semmi .
Na még semmi?
Óuuu heeee.....
Szép jó estét mindenkinek.
Embőr nem te árulod a Gixer 400-as / 250-es alkatrészeket Derecskén?
Szevasztok sokat isztok bebasztok....
Hát holnap is melózok,kituggya mikor végzek
Kavics mondta,hogy valami lehetne,de nekije meg a vasárnap jó.
nincs ujsag....egy pentek este csak ossze kellene ulni inni es elmenni utanna bulizni...
Hé haver sikerült kormányt intéznem befogó,meg kormány,full pazzaz
Jó fasza lesz
szerintem
Na,hát liaz meg miaz uaz na haggyámán
ZÍL
Héééé haverek, miújság veletek?
Liaz....
ööööö.......

hellósziaszeddalá
Na miaz kiaz?!
hétvége kilőve, jövőhét is kilőve, elég kilátástalan a helyzet a suliba
Kordura ruha ügyben javasolnám az RMC-t ( DB. Kassai ut). Anno mi is ott vettük barátnőmnek a ruhát. A minőségével eddig nem volt gond, az ára is elég baráti volt. A ruha talán BLH "márkájú", és "Gattaca"név alatt futott ha jól emlékszem.
Szép jó napot! Na mikor tankizunk egyet emberek? Én a hétvégén, és kedden nem érek rá. Jövőhéten hétköznap valamikor? Vagy esetleg jövőhét hétvége? Amúgy valaki szombaton Kikötő? Playmate party lesz
Szia Szatyi!

Igazából unisex szerintem.L-es méretű,kivehető protektoros,kivehető (aluminium szálas)béléssel.Egyszerű fekete színű,szürke bering felirattal.Baszott meleg de mivel jobbára csak bőrt hordok így kb.5ször volt rajtam két éve
Na az még "jó" is, valszeg hamarabb találtok. Hát rövid... de nagyon?
(nem okoskodni akarok)
Csak mert ha egy motoros nadrág nem durván rövid, az nem feltétlen probléma, mert ha belehúzza a csizmába úgyis jó.
Helló L es kellene de elég magas 180cm és általában rövidek.csak cordura kellene mert a kabát is az