Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Nem tudom, milyen méret kell, de nekem pl nem volt egyszerű ilyen kicsit találnom.
Én itt Debben voltam a Yamahában, ott voltak külön női ruhák is,habár ha jól emlékszek, akkor inkább bőrök.
Sztem neten nézzetek utána, mert amúgy elég kevés helyen van kifejezetten női cucc.

öööö.... kösz az óótógrammot
Hello

Csak vászon nadrág érdekel? Nekem van egy eladó hiper szuper IXS Venom evo bőrnacim. Nagyon minőségi a cucc, és női méret 38-as. De én nem szeretem, bár megvettem anno de vagy 10-szer volt rajtam kb.
Hello Balu női kellene. vagy ez is az?
http://www.youtube.com/watch?v...

rabocsi ring szept. 5.
Tudok rá receptet. (No de nem vagyok alkesz kicsit sem)
Szal halgasd a mestert:
1. Öntöl feles pohárba vagy kb félig, háromnegyedig vodkát aztán felöntöd szzzprájttal.
2. félbevágott citromot a felespohár tetejére szorítasz (jól szorítsd oda mert ki folyik majd) és egyelőre bekészített vágódeszkához koppintod a felespohárt a citromot a pohárra szorítva és a lehető leggyorsabb idő alatt a pohár tartalmát meg kell inni.

Reakció: Miután oda kopintottad a pohártartalma felhabosodik ezért kell gyorsan meg inni.

Kombináld a vodka - szprájt keveréket és ha belőted az ideális értéket finom íze van.

Egészségedre.
akkór palimadár lettél volna. Na de nem lett baj és ma tudol danszelni!
na de jól végződött az a lényeg
vodka-szpráááááájt jehh :D
isztok rendesen?
ááá csak atanulóvezető nem vette észre, h miket a másik sáv már elengedett és a zebra közepén jártunk, ő meg 50nél tuti bőőn többel elzúgott, és már mellettünk volt, mikor satuzott, úgyh ha egyel előrébb vagyok már tudnék repülni :D
http://www.kepesmotor.hu/motor...

szerintem itt találsz olyat ami új és jó árban is van
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnénk venni cordura nadrágot! Ajánlanátok boltokat, hogy hol érdemes szétnézni,mert Nyíregyházán nem sok a választék.Köszi!
Mitőrtént?
Hála istenek nincs nagy baj akkór.
én meg sztem 167felé roppantottam most a térdem. fél órája meg ha egy lépéssel előrébb járok, akkor már lehet nem élek
Jah
Nemsoká tanulok.
csak mérlegel a meccs előtt?!
:)
vagy mérlegeli mit igyon
?

ügyes én nem tudnám így kitartani

Én is dolgozom,este meg a jól megérdemelt alvás
múlt órán beszólt a bácsi, h ne aludjak... pedig akkor télleg nem is aludtam
De ez az a tipikus óra ami annyit ér, h pihenj egy kicsit

Nem kérte el a személyim a SPAR-os bácsi
gyere el, aztán lefolyhatsz így a lóóókróóól :D:D:D:D:D
Majd elkapunk ;)
dógozom' aztán este a jól megérdemelt sör
ez kurva nagy :D:D:D
Csáó. Milyen méretűek? Ja és mennyi lenne az ára?
áhh ha egyet -kettőt meginnék jönne a több is és ebből ez lenne csak.