Szia. Nem tudom, milyen méret kell, de nekem pl nem volt egyszerű ilyen kicsit találnom.
Én itt Debben voltam a Yamahában, ott voltak külön női ruhák is,habár ha jól emlékszek, akkor inkább bőrök.
Sztem neten nézzetek utána, mert amúgy elég kevés helyen van kifejezetten női cucc.
Csak vászon nadrág érdekel? Nekem van egy eladó hiper szuper IXS Venom evo bőrnacim. Nagyon minőségi a cucc, és női méret 38-as. De én nem szeretem, bár megvettem anno de vagy 10-szer volt rajtam kb.
Tudok rá receptet. (No de nem vagyok alkesz kicsit sem)
Szal halgasd a mestert:
1. Öntöl feles pohárba vagy kb félig, háromnegyedig vodkát aztán felöntöd szzzprájttal.
2. félbevágott citromot a felespohár tetejére szorítasz (jól szorítsd oda mert ki folyik majd) és egyelőre bekészített vágódeszkához koppintod a felespohárt a citromot a pohárra szorítva és a lehető leggyorsabb idő alatt a pohár tartalmát meg kell inni.
Reakció: Miután oda kopintottad a pohártartalma felhabosodik ezért kell gyorsan meg inni.
Kombináld a vodka - szprájt keveréket és ha belőted az ideális értéket finom íze van.
ááá csak atanulóvezető nem vette észre, h miket a másik sáv már elengedett és a zebra közepén jártunk, ő meg 50nél tuti bőőn többel elzúgott, és már mellettünk volt, mikor satuzott, úgyh ha egyel előrébb vagyok már tudnék repülni :D
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnénk venni cordura nadrágot! Ajánlanátok boltokat, hogy hol érdemes szétnézni,mert Nyíregyházán nem sok a választék.Köszi!
Én itt Debben voltam a Yamahában, ott voltak külön női ruhák is,habár ha jól emlékszek, akkor inkább bőrök.
Sztem neten nézzetek utána, mert amúgy elég kevés helyen van kifejezetten női cucc.