Szinte mindig figyelemmel követem az üzenőfalat és azt vettem észre hogy van egy bizonyos réteg, csapat, "kemény mag" akik mindig mindenbe és mindenkibe belekötnek. Persze hogy ez a téma sem maradhatott ki a sorból.
Ugye ugye szkráccsi nekem is ez esik szarul és még le osztják az embert ha rájuk szól,hogy nem kéne ismeretlenül... mindegy fújhatnak a seggemből porcukrot ahogy egy tanult komámtól hallottam
cső
szombaton, okt. 2-án, Debrecen
sztem bódától indulás (Nagyerdőn hamburgeres) és össze vissza :)
gyere és szólj haveroknak is
egy utolsót guruljunk, ha nem esik
:)
cső
Cagiva Mito Evo! A motor teljes felújitáson eset át. Mindent számlával és utánvételes levélle tudok igazolni! (felújitott főtengely, csapágyak, szimeringek, alsó felső csapszeg, Új felső tűgörgő, új dugattyú, vaspereselyes henger, Fúrva, hónolva, NGK B9EG, ami fel van sorolva, kicserélve mindenből a kicserélt alkatrészt vele adom. ) szinte új gumi hátul metzeler, elől dunlop, új akkumlátor(5hó garancia), új indexrelé, első 2 index, új váltolaj, csövek, gyújtókábel, gyertyapipa, köülönolajzás is be van kötve, Kizárólag csakis full szintetikus olajjal volt használva, kb 30-40km van a motorba. 35mm mikuni karburátor, Nyitott kipufogórendszer, 7 sebességes, 41LE! A motor továbbtanulás miatt eladó. Nincs kihasználva és ezért feleslegessé vált! kifogástalan fékek, futómű. A motor még bejáratós. Az ár MINIMÁLISAN alkuképes! A motor jelenelg 50 esként van használva. 125/50 A motornak minden külföldi papírja megvan a forgalombahelyezéshez! Áron alul sürgősen eladó! 06706574245
Nem ismertem a srácot, de a baleset oka szerintem elég egyértelmű mindenki számára...sajnos. Ez "rossz reklám" a motorosokra nézve mert sok buta ember valahol joggal mutogat ilyenkor ránk, hogy: "persze kisírták a buszsávot, meg a sorok közt bujkálást" stb csak az a baj, hogy átalánosítanak, és azokat is megbélyegzik akik normálisak. Ilyenkor hajlamos a "köznép" minden motorosra száguldozó donor sportmotorost kiáltani. Holott tudjuk, hogy nem csak sportmotorok és száguldozó motorosok vannak...
Egy dolgot viszont nem szeretek a motoros társadalomban: Öszzezár. Magyarul ha van egy olyan baleset, ahol egyértelműen a motoros a vétlen akkor sokszor "az a köcsög autós" stb duma meg ez meg az. Viszont fordított esetben meg csak a sunnyogás van.
Mert most mi van?
Ha jól értem fórumon kibeszélik az a motorost aki Debrecenben nem rég halálos balesetett szenvedett?
Mert miket mondanak ami ilyen felháborító?
Le maradtam sorry.
Elvonatkoztatva attól az eseménytől ami most történt..Illene azért néhány motoroselvtársnak is kicsit magába szállni.
Amit én látok és hallok a 4-es mentén lakott területen belűl 60-as táblánál az valami elképesztő.
Motorosok olyan sebességet mennek ami bőven 100 fölötti,ránézésre illetve ráhallásra.
Aztán meg lehet sajnálkozni,meg bűnbocsánatért esedezni mikor megtörténik a baj.
Persze ilyenkor jön az a duma,hogy:
"nehogymáraztmondd,hogyTesohasemhúztadmegaszarváté
s nelégyálszentöcsémbazmeg".
:))
és spanoknak is szólj
Mito EVo 125/50
Cagiva Mito Evo! A motor teljes felújitáson eset át. Mindent számlával és utánvételes levélle tudok igazolni! (felújitott főtengely, csapágyak, szimeringek, alsó felső csapszeg, Új felső tűgörgő, új dugattyú, vaspereselyes henger, Fúrva, hónolva, NGK B9EG, ami fel van sorolva, kicserélve mindenből a kicserélt alkatrészt vele adom. ) szinte új gumi hátul metzeler, elől dunlop, új akkumlátor(5hó garancia), új indexrelé, első 2 index, új váltolaj, csövek, gyújtókábel, gyertyapipa, köülönolajzás is be van kötve, Kizárólag csakis full szintetikus olajjal volt használva, kb 30-40km van a motorba. 35mm mikuni karburátor, Nyitott kipufogórendszer, 7 sebességes, 41LE! A motor továbbtanulás miatt eladó. Nincs kihasználva és ezért feleslegessé vált! kifogástalan fékek, futómű. A motor még bejáratós. Az ár MINIMÁLISAN alkuképes! A motor jelenelg 50 esként van használva. 125/50 A motornak minden külföldi papírja megvan a forgalombahelyezéshez! Áron alul sürgősen eladó! 06706574245
Egy dolgot viszont nem szeretek a motoros társadalomban: Öszzezár. Magyarul ha van egy olyan baleset, ahol egyértelműen a motoros a vétlen akkor sokszor "az a köcsög autós" stb duma meg ez meg az. Viszont fordított esetben meg csak a sunnyogás van.
Remélem nem bántok meg senkit, nem ez volt a cél!
Ha jól értem fórumon kibeszélik az a motorost aki Debrecenben nem rég halálos balesetett szenvedett?
Mert miket mondanak ami ilyen felháborító?
Le maradtam sorry.
Amit én látok és hallok a 4-es mentén lakott területen belűl 60-as táblánál az valami elképesztő.
Motorosok olyan sebességet mennek ami bőven 100 fölötti,ránézésre illetve ráhallásra.
Aztán meg lehet sajnálkozni,meg bűnbocsánatért esedezni mikor megtörténik a baj.
Persze ilyenkor jön az a duma,hogy:
"nehogymáraztmondd,hogyTesohasemhúztadmegaszarváté
s nelégyálszentöcsémbazmeg".
a városban szívesen bohóckodnék én is a többi hasonlóan beteg állattal