Én ma barátnőm előtt álltam meg a mocival uttal párhuzamosan, de az úttesten kivül. Knt isszuk a kávét az anyossal a teraszon, és megállt a moci mellett a yard...Na gondoltam ez már nem kezdődik jól. Erre kihajolt az ablakon megnézte (és szájról olvasva kijelentette hatalmas vigyorral hgy: ZSÍR) és továbbhajtottak Gondoltam magamban na öreg nézzed meg jól oszt ne állíts meg sosem
Hát hiába a rendőr is ember és lehet szépérzéke
Találkoztam rendőrbácsikkal. Persze, hogy megnézte, hogy a bizosítás száma és az alvázszám stimmel-e. Hát nem stimmelt. Mondtam, hogy a másik motorét hoztam el, így elengedett. Azért rendes volt.
Ha azt mondta, akkor biztos meg tudja oldani. Mindenesetre mozgassad az ügyet, h ne merüljön feledésbe a forgalombahelyezés.
Azt követően , h nálunk le van papírozva , rendszámot, forgalmit , törzskönyvet kapott, már nem lehet semmi gebasz vele az eladásnál.
Az elég kellemetlen...iszonyat idegesítő ám mikor van is moci meg nincs is...
Na megyek át haverhoz mer nem jött meccsetnézni----folyománya, hogy kint rohad a műhelybe és kocsitszerel
Megyek felvidítom, max befog engem is
Az Eu-ból behozott motorokhoz kell h legyen kétnyelvü adásvételi, forgalmi engedély abból az országból , ahol forgalomba volt helyezve és kell legyen egy a forgalomból kivonásról szóló okmány is.
Ezek nélkül nem lehet forgalomba helyezni nálunk.
amugy zsír lett a motor, semmi hangja a blokknak
Vigyázz, ad meg neki a kellő bánásmódot még az elején.
Hát hiába a rendőr is ember és lehet szépérzéke
Azt követően , h nálunk le van papírozva , rendszámot, forgalmit , törzskönyvet kapott, már nem lehet semmi gebasz vele az eladásnál.
Ezért szeretem én saját magam būtykölni.
Na megyek át haverhoz mer nem jött meccsetnézni----folyománya, hogy kint rohad a műhelybe és kocsitszerel
Megyek felvidítom, max befog engem is
Vagy mindenki motorozik...
Vagy mindenki alszik...
Egy kereskedő most azzal hiteget,hogy nem szükséges hozzá,sőt még eredetvizsga sem kell a forgalomba helyezéshez :S
A motort azzal a feltétellel árulta,hogy forgalomba helyezi és magyar rendszámmal adja át.
Sajnos előleget már beleadtam,remélem végül összejön a dolog.
Egyébként ha mégis sikerülne itthon forgalomba helyezni később,pl eladásnál származhatna belőle problémám?
Neked mennyibe jött be a bluflame?Mennyi volt a postaköltség?
Ezek nélkül nem lehet forgalomba helyezni nálunk.