Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ennyi pénz után csak ne is legyen hangja. Mennyinél állt meg az összeg cakkpakk?
mehetünk felőlem, hétfőtzől szerdáig jó minden délután, jocokah?

amugy zsír lett a motor, semmi hangja a blokknak
Guruljatok el hozzám, meglesni a zéjikszert.
hétfőtől szerdáig mehetünk délutánonként a jövöhéten, ugy csináld :D
Gratula! Megyünk amjd bejáratni.
lábon, bár remélem az eső nem fog esni.. szigorú bejáratás lesz 1000km alig fogom kibirni....
Ez az phoenix. Lábon viszed haza? Vagy kíméled egyenlőre.
Vigyázz, ad meg neki a kellő bánásmódot még az elején.
KÉSZ a motorom holnap megyek érte reggel
Azért jó, hogy vannak ilyen sztorik is a magyar rendőrökről.
Én ma barátnőm előtt álltam meg a mocival uttal párhuzamosan, de az úttesten kivül. Knt isszuk a kávét az anyossal a teraszon, és megállt a moci mellett a yard...Na gondoltam ez már nem kezdődik jól. Erre kihajolt az ablakon megnézte (és szájról olvasva kijelentette hatalmas vigyorral hgy: ZSÍR) és továbbhajtottak Gondoltam magamban na öreg nézzed meg jól oszt ne állíts meg sosem
Hát hiába a rendőr is ember és lehet szépérzéke
Találkoztam rendőrbácsikkal. Persze, hogy megnézte, hogy a bizosítás száma és az alvázszám stimmel-e. Hát nem stimmelt. Mondtam, hogy a másik motorét hoztam el, így elengedett. Azért rendes volt.
Ha azt mondta, akkor biztos meg tudja oldani. Mindenesetre mozgassad az ügyet, h ne merüljön feledésbe a forgalombahelyezés.
Azt követően , h nálunk le van papírozva , rendszámot, forgalmit , törzskönyvet kapott, már nem lehet semmi gebasz vele az eladásnál.
ezen a hétvégén
igen igen, de melyik hétvégén.
Ezért szeretem én saját magam būtykölni.
elvileg a hétvégén össze lesz rakva végre
Az elég kellemetlen...iszonyat idegesítő ám mikor van is moci meg nincs is...
Na megyek át haverhoz mer nem jött meccsetnézni----folyománya, hogy kint rohad a műhelybe és kocsitszerel
Megyek felvidítom, max befog engem is
én speciel arra várok h. kész legyen a motor és nem alszok...
35050 hsz.-ről (én írtam) nem mondott senki semmi okosságot pls valaki okosítson ki
2 lehetőség van...
Vagy mindenki motorozik...
Vagy mindenki alszik...
Köszönöm!

Egy kereskedő most azzal hiteget,hogy nem szükséges hozzá,sőt még eredetvizsga sem kell a forgalomba helyezéshez :S

A motort azzal a feltétellel árulta,hogy forgalomba helyezi és magyar rendszámmal adja át.

Sajnos előleget már beleadtam,remélem végül összejön a dolog.

Egyébként ha mégis sikerülne itthon forgalomba helyezni később,pl eladásnál származhatna belőle problémám?
jah jó, aszittem vmi rossz miatt tetted össze a kezed mert nála van a motorom és paráznék ha vmi rosszat tenne vele
A kurva szalonnástojászabálóesősborús édesanyjukat..
a postaköltség 55 font volt
Naki!

Neked mennyibe jött be a bluflame?Mennyi volt a postaköltség?
Az Eu-ból behozott motorokhoz kell h legyen kétnyelvü adásvételi, forgalmi engedély abból az országból , ahol forgalomba volt helyezve és kell legyen egy a forgalomból kivonásról szóló okmány is.
Ezek nélkül nem lehet forgalomba helyezni nálunk.