Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Mi történik akkor,ha egy külföldről behozott motort nem vonatnak ki a származási országban?Úgy hallottam,hogy Németországban ez kötelező.

Nekem lehet bajom,ha ilyen motort veszek?
péntek, péntek... de még hol a vége
nem bántásnak írtam jó értelemben vedd
akkor inkább így írom, megszállott
bikemannnál megfertőződött, de a mostani tervek azok semmik ahhoz amit akart előtte, v2 lóóóóówrájderbe valami nagy dög blokkal.
üdv! ha ismered akkor tudod, vagy tudhatod mire írtam.
nem bántásként de ez a folyamatos motor építés ez már a rög eszméje lett, most ép 230-as hátsó felni, első felni peremfékkel, és hosszított acél félkarú hátsó futómű, és még motorozni is akar ebben az évben.tavaly valahogy augusztus táján lett lett kész a duki, gurultunk vele szlovákiába majd október környékén szétszedte. kicsit sok ez az alakítgatás ha motorozni is akarsz, szerintem.
hee Zsoltiii , engem nem Vincentnek hívnak
Akkor örülünk Vincent?
Jóreggelt! csak szólnék, hogy :Péntek .
mi ez a reakció: ?
jaureggelt mingyá indulok dógozóba
hja és a nyomorultak! a füredin.
na a gumipók
GUMIPÓK!
Jó lesz az. Ha kész lesz megyünk pár kört.
na lépek, jóccakát
440es henger kit, hajtókar felújjítás, szelepszár szimeringek, olajnyomás mérőt is tesz rá a kérésemre, remélem jó lesz (kész vagyon)
Akkor biztos jó kezekben van a moci, bár én nem ismerem.
Mit csinál vele amúgy? Új dugó stb.
Debreceni, Gumipók.... sokan ajánlották azért rá esett a választás
Ki csinálja a motort? Helyi szerelő.
megvan az is csak a présesnél van mert vmit préselni kell rajta, nem egészen értettem mit mondott a szerelő lehet vmi csapágyat présel ki belőle meg az újat vissza... pasz...
Akkor minden megvan a mocihoz csak főtengelyed nincs.
Pedig az kell hozzá.
Felújjítattad a blokkot teljesen akkor, mostmár nem fogja enni az olajat gondolod.
Gondolom elég húzós összeg.
akkor miért ilyen nagy dögöt vesz? elég lenne 1 dr350 is szerintem és jóval olcsóbb
nem lesz megállás, télen minden hétvégén kb tanki... de addigra beszerzek 1 enduró szettet is
az van h. gumipók elvitte vmi préseshez a főtengelyemet vmi préselni belőle és még nem csinálták meg állítólag amugy minden alkatrész megvan csak ennyi híjja van meg az összerakás...
Én a fogyasztásáról most hallok először. Hát aki venni szeretné, annél nyugodtabb embert nem nagyon ismerek, meg amúgy sem túrázni veszi, hanem kijárni a munkahelyére.(erdőbe, de jobb minőségű út van mint az autópályák), meg faterom használja majd, de ő meg cska ingázni, a melóhely és a házunk között.Szal nem fog olyan hú de sokat menni, hogy észrevehető legyen az a 7 liter.:)