nem bántásnak írtam jó értelemben vedd
akkor inkább így írom, megszállott
bikemannnál megfertőződött, de a mostani tervek azok semmik ahhoz amit akart előtte, v2 lóóóóówrájderbe valami nagy dög blokkal.
üdv! ha ismered akkor tudod, vagy tudhatod mire írtam.
nem bántásként de ez a folyamatos motor építés ez már a rög eszméje lett, most ép 230-as hátsó felni, első felni peremfékkel, és hosszított acél félkarú hátsó futómű, és még motorozni is akar ebben az évben.tavaly valahogy augusztus táján lett lett kész a duki, gurultunk vele szlovákiába majd október környékén szétszedte. kicsit sok ez az alakítgatás ha motorozni is akarsz, szerintem.
megvan az is csak a présesnél van mert vmit préselni kell rajta, nem egészen értettem mit mondott a szerelő lehet vmi csapágyat présel ki belőle meg az újat vissza... pasz...
Akkor minden megvan a mocihoz csak főtengelyed nincs.
Pedig az kell hozzá.
Felújjítattad a blokkot teljesen akkor, mostmár nem fogja enni az olajat gondolod.
Gondolom elég húzós összeg.
az van h. gumipók elvitte vmi préseshez a főtengelyemet vmi préselni belőle és még nem csinálták meg állítólag amugy minden alkatrész megvan csak ennyi híjja van meg az összerakás...
Én a fogyasztásáról most hallok először. Hát aki venni szeretné, annél nyugodtabb embert nem nagyon ismerek, meg amúgy sem túrázni veszi, hanem kijárni a munkahelyére.(erdőbe, de jobb minőségű út van mint az autópályák), meg faterom használja majd, de ő meg cska ingázni, a melóhely és a házunk között.Szal nem fog olyan hú de sokat menni, hogy észrevehető legyen az a 7 liter.:)
Mi történik akkor,ha egy külföldről behozott motort nem vonatnak ki a származási országban?Úgy hallottam,hogy Németországban ez kötelező.
Nekem lehet bajom,ha ilyen motort veszek?