Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az itthoni trafikat blokkolja , de 100%os védelem az , ha nincs rencám, v betartasz minden szabályt.
Háj.
Nincs csak Naki, ő egy nagy kipufogógyűjtő
Vagy még lehet , h az RsV fórumon kéne próbálkozni.
Köszi az infókat Helleréket énis ismerem, náluk csináltam az A1-et. Tudnék mesélni sztorikat de inkább meghagyom magamnak am szerintem is korrektek meg olcsók is
Add el a blueflamet és az akrákat..Aztán meg tudod venni a mivvet
Van egy ismerősöm..bádogos.. Majd hajtatok neked egy pár mivv replikát ajándékba..
Naki vegyed meg Balutól a Mivv-eket! Egyik héten a Mivv-et rakod fel másik héten pedig a Pepsist!
biztos beleszeret valaki (én is titkos rajongója vagyok) csak hát van már 3 pár itthon
Áááá tudod kisebbek ezek és kevesebb port kell róla letakarítani.. Valakinek csak el tudom nyomni majd őket..
porfogónak adok érte két akrát azok ráadásul nagyobbak is jobban megfogják a port
te szemétláda megtakarítalak!
Az a 2 Mivv sokkal szebben szól, mint az a Pepsi jeles BlueFlame!
Úgy néz ki elmegy a motorom tehát ha igaz akkor csak porfogónak jók idehaza..
de szerettem volna anno őket .
Szeva Zolibá!

Nincs valami ismerősöd akinek el lehetne nyomni a két mivv-et?
Utána érdeklődtem és azt mondják az okosok, hogy az sem bírja blokkolni az összes fajta Tafipaxot! Neked bevált?
Azon már majnem vettél volna egy 2fejes blokkolót.
Egyszer én is belefutok majd egy ilyenbe.. Feltéve ha lesz mivel..
Neked szerencse, de nekem nem!
még szerencse , hogy most az egyszer nem együtt motoroztunk . . remélem
Nagyon vigyázzatok a sebességtúllépésre! Nekem 50km/h helyett 71km/h = 30ezer!
Azt ugye tudjátok hogy a vizsgaárakat most emelték fel!
forgalmi vizsga 3 ezerpárszázról -11ezer valamennyire emelték!
Ez nem hivatalos forrásból származik
Másrészt tegyük fel hogy igaz, az oktatók ismerik egymást ez tény, DE tudnék mondani mást is akik csak beírják az órákat, csak ezetni nem vezet semmit a tanuló, a pénzt meg zsebrerakják! Szegény anyu-apu meg sír hogy a gyerek negyedjére sem vizsgázik le...
De igazad van nem kellett volna
Helló!
Bocs hogy, bele szólok de ennek H.Józsibá nem hiszem hogy örülne ha ezt olvasná!
Ezt nem szabad!
Szerinted ezt más nem olvassa rajtatok kívül?

Gyerekek!