én azt mondom ha veszel motort nézzél meg többet is ne kapkodd el és össze tudod hasonlitani öket. Így kissebb az esély hogy szart veszel! NA most nagyot mondtam
azt írták róla sípcsont protektor, bokánál meg még nem tom hol erösített!
De még jól is néz ki! 28.000ft ról volt leértékelve!
Szerintem az már jólehet.
figyelj Karcsi haverja kifogott lehet egy kokert!
De mifelén van vagy 17 ilyen derbi supermoto mindenki hajtja öket és remek kis gépezetek. amugy meg az apriliáról kopincsolták öket!
Alkatrész van hozzá mint a tenger.
Én azt mondom ha valaki vesz valamit (pl:csizmát) inkább gyűjtögessen még egy kicsit hozzá és vegyen egy normálisat.
15eft-ért nem kapsz jó csizmát..Valami lesz a lábadon de az nem jó csizma lesz..
Ez így pont nem igaz!
Haveromnak van egy Derbi DrD-je és szét nyühetetlen motor!
üti- veri semmi baja!Ja és a gyerek szarik rá mert nem ápolja. 2 éve teleszkóp szimeringes oszt lusta kicserélni, évente egyszer lemossa ....... szóval nem igazi motoros de a kis Derbi akkór is bírja!
Mert szarok. Szomszédomnak volt egy '98-as Derbi GPR 50-ese és míg mi motoroztunk, ők szerelőhöz hordták a gépet. Aztán beleuntak, eladták és vettek szalonból egy yamaha dt 50-t. Szóval inkább ilyen yamaha, suzuki és társai gépeket nézegess.
Hát igen a segítség majd kéne. Amúgy faterom volt már megnézni valamelyik nap. Beszélt is valakivel. Lehet, hogy pont veled. Na majd elválik, hogy mi lesz. Megnézni megnézzük szerintem mindenféleképpen.
Melyik lízing céggel vagytok kapcsolatban?Csak azért mert eladnám a motorom és ha az új tulaj nem tud hitelt intézni rá akkor megpróbálnánk nálatok is.
Esetkeg egy nagyobb képet tudnál mutatni? Mert ami a weboldalon van az nagyon apró. Szeritnem szombaton megyünk megnézni, és ha jó akkor kéne. Csak nem tudjuk, hogy a hiteles dolgokat lehet-e szombaton intézni?
De még jól is néz ki! 28.000ft ról volt leértékelve!
Szerintem az már jólehet.
amúgy láttam már debibe száguldani a kisnarancsot... és nem volt annyira görcsös, hogy nekem ne lenne jó
De mifelén van vagy 17 ilyen derbi supermoto mindenki hajtja öket és remek kis gépezetek. amugy meg az apriliáról kopincsolták öket!
Alkatrész van hozzá mint a tenger.
15eft-ért nem kapsz jó csizmát..Valami lesz a lábadon de az nem jó csizma lesz..
na most jól összezavartok
Haveromnak van egy Derbi DrD-je és szét nyühetetlen motor!
üti- veri semmi baja!Ja és a gyerek szarik rá mert nem ápolja. 2 éve teleszkóp szimeringes oszt lusta kicserélni, évente egyszer lemossa ....... szóval nem igazi motoros de a kis Derbi akkór is bírja!
Ja és nem 15.000 ft hanem 14.990 !
Melyik lízing céggel vagytok kapcsolatban?Csak azért mert eladnám a motorom és ha az új tulaj nem tud hitelt intézni rá akkor megpróbálnánk nálatok is.