Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helleréket én is javasolni tudom!
Ott csináltam az Ak-t is meg a különbözetit is anno. Egyrészt óccsó, másrészt meg ha látja az öreg hogy konyitasz a motorozáshoz nem fogja azt mondani h vezesd végig az órákat. Én anno úgy vizsgáztam a különbözetinél, hogy hétfőn letoltam a rutinvizsgát szerdán mentem vezetni forgalomból, majd megbeszéltük az öreggel hogy a héten már nem vezetek mert nem lesz vizsgahely, de azt mondta várjuk meg Katát, h mikor lesz vizsgaidőpont. Megérkezett Kata és mondta h pénteken vizsga erre mondta Józsi bá' h az jó mert akkor jövőhétre már megbeszéltük a vezetést. Erre Kata: "Józsi most pénteken vizsgáznak ne idegesíts!"
Néztünk ám nagyot. Józsibá meg közölte h jó akkor menjek dógomra és délre jöjjek vissza vezetni
Sidi 170 euro..Alpinestars racing 180..
Itt vannak jó dolgok akár akcióban is:
fc moto
Én is Alpinestart szeretnék. Azon belül még nem tudom milyet.
Nekem most egy axo primato van..Nem volt drága de az is inkább sporttúra csimma..Ha lesz pénzem veszek egy alig használt alpinestar smx-et vagy egy pumát..
Heller Józsibáék 30E-ből kijössz asszem.
Ne is mondd!
Itt volt leértékelve az a csizma és már nincs!
Lekéstem róla!
De hátha lesz majd még!
Figyelj szerintem Nagy Istvánnál a leg olcsóbb! 3 ember kérdeztem meg, már mint oktatót min olyan 55-60 körül mondta a kiegészítőt.
István mondta azt hogy negyven egyihányba kerül de közelebb van a 40-hez min az 50 hez!
Szal ő maradt.
De ajánlani tudom!
mondtam én hogy Te tudsz valamit
simson:

jó sokat megnéztem, nem kapkodtam el, vettem szart....

ezért lett a második megvéve

pápá zsiványok
igaz nem speed, de akinek off-road csizma kell, itt egész jó akciók vannak szétlehet nézni:
http://bembomotor.hu/module/ak...
Értem. Akkor hasonló lehetett mint ami nekem volt a Trace RX1. Jó volt jó volt, de én is gondolkodtam rajta, hogy egy esetleges esésnél védene-e valamit? Pedig az 32900 volt. De megfogadtam, következőnek veszek 1-2 szezont használt közép/felső kategóriás csizmát. Sajna nem tudnék ilyen csizmákat vatta újonnan venni.
Nem ment szét semmi csak olyan volt mint egy gumicsimma.. Ha estem volna akkor biztos nem úszom meg olcsón az esetet..A sípcsontnál volt valami keményebb protektor szerűség de amúgy semmi nem volt benne.Se sarok se boka védelem.Szellőzni sem szellőzött..annyi volt mint 17eft..
De kb pontosabban? Kibomlott a varrás, netán leszakadt a talpa, vagy estél és szétment a lábad stb stb.
naraccsárgafestíket viszont bárhol vehetsz
Az egy fos..Az csak arra szolgál,hogy legyen valami a lábadon de védeni nem véd semmit..kb annyit sem ért mint az ára..
Mi volt vele a para?
Haveromnak ma van a rutinvizsga.
Na akkor sok sikert.
hol a legolcsóbb most a különbözeti vizsga A-ra?
Egyszer vettem egy nitro csizmát..Arra is írtak mindenféle földi jót aztán egy nagy kalap szar volt az egész..Persze megvettem mert nem volt pénzem jobbra de aztán úgy döntöttem legközelebb inkább gyűjtögetek egy kicsit tovább és veszek vmi jobb minőségűt.
Nekem holnap rutinvizsga