Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá!Igyekezz a motorral
Jövöhéten rutin vizsgám lesz!
motor még mindig nem lesz a héten
Jó nagyot kívánok, levizsgáztam ma is, még 1 van hátra
minden
igen ő hivatalból, voltak sztorik rendesen, orkok előadták magukat
voltam két cimbivel önkéntesen,igaz csak egy éjszakát, de az se volt gyenge . A háziur gondolom hivatalból....
reggelt

tényleg voltál lapátolni? háziuram is volt két napot...
jó reggelt! én nem tudom
tényleg nem tudja valaki hogy a felvonulásról készült videót (amit a lány csinált az első motorról) hol lehetne megnézni?
teccett, nem teccett, ott voltam
Jah, offród az egész ország
Fizetjük de minek... 471es felé ha jár valaki csak óvatosan vandálkodjon, mert fel van marva az út Debrecen-H.sámson-Nyíradony közt elég sok helyen, és a sok MARHA ÁLLAT ARRA NEM VOLT KÉPES SOK HELYEN, HOGY EGY TÁBLÁT KIBASSZON!Max egy sebességkorlátozót, de hogy miért és mire számíts azt elfelejtik közölni...Vigyázzatok magatokra, ha már az ilyen fatöküek nem foglalkoznak velünk.
Na ez a nem mindegy... hullik szét a traktor a fos utak... még jó hogy fizetjük a teljesítmény adót
Nem sok jó. Tegnap elmentem gépelni és azt vettem észre, h a gépes letörte magáról a ram-air csatornát. Igaz ,h kicserélik elméletileg garanciába, de nem egy-két nap lesz, mire megvalósúl.
Mindegy, addig visszakötözöm egy gumipókkal aszt jóvanaz ,
Hogy s mint Zé
Hejjj!
Rakenróóóó.... .
Mindenképppp! Mibajunk lehet belőle?
szójjá' ha lesz felvétel hozzád
Mind1, késő bánat. Lassan leszokok inkább a munkáról én is. Nem érdemes már itt semmit se csinálni.
Elmegyek megélhetési bűnözőnek
szomoru , de amit a viz nem vitt el azt a tücskök viszik
Pont ott léptették meg az aluállványomat mostanában.
Bittos magas vót a víz, aszt a szegény orkoknak kellett, h felálljanak valamire, nehogy ellepje űket.
Borsodba voltunk még 2 motoros haversráccal
Mivót? Kiöntött a talajvíz?
tévedés hétfőn iccaka egész jol összehaverkodtam a lapáttal és a kollegájával a homokzsákkal
Lett vóna eszed neked is de egy lapátot v másféle szerszámot meg nem ismernél fel