Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóó reggelt oooouuu he.....szép karikát csaptatok szívesen mentem volna de ekkora sokk után és napszúrás után örültem,hogy hazaértem
Dobok még egy pár képet a tegnapiról.
De azért a gulyás jó volt. Mármint a csárdába
Háj:
Mi végűl nem mentünk Nyírtétre, mert mire beértem du. fél6körül Debibe, olyan villámlós-esősnek nézett ki Nyíregy fele, ezért fellőttem inkább Miskolcra, mert arra derűltebbnek nézett ki. Onnan meg elgurúltunk Hidasnémetiig, majd beugrottunk Göncre az egyik fórumos ismihez, aztán léptünk tovább Mezőzomborba Apraszakihoz, akit nem találtunk a helyén, mer' elszambázott valamerre. Jó mondom mostmár menjünk Nyíregy fele, de Tokaj után már ránksötétetedett, Nyíregyre érve fekete plekóval meg asztmondtam a zasszonynak, h inkább jöjjünk haza, mer' késő van már a bandázáshoz
Hidi Mikit láttuk, Ő ott volt, és fasza volt, meg volt pár nagyon érdekes sztrítfájter. Az egyik fel is borult.

Norbi sajnálom, hogy szar volt, de hát szar volt
A sok képet végignéztem, írták hogy Hidi meg Mókus is ott lesz, de a képeken nincsenek, amúgy voltak?
Oks!Jó 8!
Semmi minden ok
Na húzok
Akkor nincs hiba.. Melóhelyen mizu?
Jaja tulajdonképpen azért is mentünk
Ha más nem már csak az útért és a bratyizásért is megérte..
Hát ja az oda és a haza út az volt az egész napba a legfaszább na meg a nyíregyek tök jó fejek voltak
Legalább motoroztatok egy jót..
Ahogy mondod.... ááááhh...ne is beszéljünk róla mert felbaszom ismét magam
Nem lehet tudni..
Gondolom "minőségi" találkozó lehetett.. Ha jól veszem ki a szavaidból nem leszel a motoros találkozók rabja ezentúl sem..
Ahaaaa....vagy netán Tündét....
Akkor jó mert én Tündééknél heréztem..
jártunk ott Levelek meg Ófehértó körül
bocskaiba reggel 8:30 körül meg hazafelé 5 körül
Háá hol húztad akkor nekem E?
tudja a szom lehet
Nem,béltek felé jöttetek vagy mentetek?